Χώρος εκδηλώσεων Συνετί Άνδρος Punta Playa

Σχετικά με : Χώρος εκδηλώσεων Συνετί Άνδρος 

Χώρος εκδηλώσεων Συνετί Άνδρος, εκδηλώσεις γάμων Συνετί Άνδρος, εκδηλώσεις βαφτίσεων Συνετί Άνδρος, catering Συνετί Άνδρος, παιδικό πάρτυ Συνετί Άνδρος, συνέδρια Συνετί Άνδρος

Ο χώρος εκδηλώσεων του κ. Καλογρίδη “Punta Playa” βρίσκεται στην περιοχή Συνετί Άνδρος.

Μιά πανδαισία χρωμάτων, γεύσεων και ήχων περιμένει να σας κρατήσει συντροφιά στον χώρο μας, που βρίσκεται στην παραλία του χωριού Συνετί στην Άνδρο.

Το PUNTA PLAYA λειτουργεί από το 2006 και έχει κυριαρχήσει στο χώρο των εκδηλώσεων και των υπηρεσιών catering. Παρέχει κλειστή αίθουσα και εξωτερικό χώρο με πισίνα. Έτσι καθιστά δυνατό να υλοποιήσει την εκδήλωση των ονείρων σας κάθε εποχή του χρόνου.

Με κυρίαρχα υλικά την πέτρα και το ξύλο, σε συνδυασμό με την νησιώτικη φαντασία. Δημιουργήσαμε για εσάς ένα φιλόξενο lounge περιβάλλον, όπου αφήνοντας τις αισθήσεις σας ελεύθερες, θα ταξιδέψετε στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Εκδηλώσεις :
  • γάμων 
  • βαφτίσεων 
  • catering 
  • παιδικό πάρτυ 
  • συνέδρια και άλλα…

GALLERY

Χώρος εκδηλώσεων Συνετί Άνδρος, εκδηλώσεις γάμων Συνετί Άνδρος, εκδηλώσεις βαφτίσεων Συνετί Άνδρος, catering Συνετί Άνδρος, παιδικό πάρτυ Συνετί Άνδρος, συνέδρια Συνετί Άνδρος. Χώροι εκδήλωσης, παιδικά, συνεδρίες

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed