Κατασκευή Ιστοσελίδας

Μόνο 120€

Κατασκευή Μονοσέλιδων Ιστοσελίδων

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την δική σας επένδυση στο διαδίκτυο.

Δημιουργούμε γι εσάς τους πιο γρήγορους κι ελκυστικούς ιστότοπους. Στόχος μας είναι να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό, γι αυτό ακούμε πάντα τις ανάγκες σας! Στήνουμε την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με το προφίλ της επιχείρησης σας, τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρετε και προϊόντα που διαθέτετε. Τελικός μας σκοπός, η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας σας, η οποία θα οδηγήσει στην αύξηση των κερδών σας!

Κάθε Site που κατασκευάζουμε είναι

Mobile Responsive

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με προσαρμοσμένη σχεδίαση, ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστές, tablet, κινητά κτλ.)

Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης

Χρησιμοποιούμε SEO (Search Engine Optimization) ως στρατηγική digital μάρκετινγκ! Αυτό σημαίνει πως δημιουργούμε ιστοσελίδες τις οποίες η Google “διαβάζει” πιο εύκολα, ώστε να αποκτάτε υψηλή θέση στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Εύχρηστο

Διαχειριστείτε ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, μέσα από τις πιο γνωστές και φιλικές πλατφόρμες.

Προσαρμόσιμο

Σχεδιασμός ιστότοπου που περιορίζεται μόνο από τη φαντασία σας. Ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκες είναι οι απαιτήσεις σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το κατασκευάσετε.

Γιατί να επιλέξετε “ilektronikoskatalogos”

Ο καθένας μας είναι μοναδικός, άρα κι η σχεδίαση της ιστοσελίδας σας πρέπει να είναι το ίδιο μοναδική με εσάς! Ακούμε τις ανάγκες σας, κατανοούμε τους προβληματισμούς και τους στόχους σας κι έτσι υλοποιούμε το όραμα σας!

Η έμπειρη ομάδα μας προσφέρει σχεδιασμό, ανάπτυξη ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό εμπόριο, δημιουργία περιεχομένου, εκπαίδευση, υποστήριξη και μάρκετινγκ συμπεριλαμβανομένων SEO και Social.

Συχνές ερωτήσεις για το σχεδιασμό ιστοσελίδων

Η κατασκευή μονοσέλιδων Site έχει τιμή εκκίνησης στα 120€ + Φ.Π.Α.  Κάθε ιστοσελίδα αποτελεί μία μοναδική δημιουργία, επομένως είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε το όραμα σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη εργασία και προσφορά.

Κάθε επαγγελματίας έχει διαφορετικές και ξεχωριστές επιθυμίες, άρα διαφέρει κι ο χρόνος υλοποίησης.

Ενδεικτικά, σύμφωνα πάντα με την εμπειρία μας, η δημιουργία ενός ιστότοπου διαρκεί περίπου 4-6 εβδομάδες. Το ακριβές χρονικό διάστημα θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις σας.

Σαφώς, αν η βάση του ιστότοπού σας είναι επαναχρησιμοποιήσιμη, μπορούμε να βελτιώσουμε και να ενημερώσουμε υπάρχοντες ιστότοπους.

Βεβαίως, μπορείτε να επεξεργάζεστε τα κείμενα σας και να αλλάζετε πράγματα όπως, φωτογραφίες, τιμές, προσφορές κ.λπ., καθώς και να δημιουργείτε σελίδες κι άρθρα. Έχετε αυτήν την ευχέρεια, διότι όλοι οι ιστότοποι που δημιουργούμε περιλαμβάνουν ένα εύχρηστο CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) όπως το WordPress .  Η πλήρης εκπαίδευση θα παρέχεται από εμάς.

Προσφέρουμε σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων με σταθερή τιμή. Μόλις ξεκινήσει ο ιστότοπός σας, θα χρειαστείτε φιλοξενία … Το πρώτο έτος η φιλοξενία των ιστοσελίδων σας στο SERVER μας είναι ΔΩΡΕΑΝ ! Από τον επόμενο χρόνο, η ανανέωση θα κοστίζει από 100,00 / έτος.

Είναι χρήσιμο να εξετάσετε ένα πλάνο συντήρησης για να το διατηρείτε ενημερωμένο και να λειτουργεί ομαλά. Φυσικά, αυτή η υπηρεσία είναι προαιρετική αλλά συνιστάται. Μετά την παράδοση του έργου, εάν χρειαστείτε επιπλέον εργασίες για το E-shop σας ή το WebSite σας, οποιαδήποτε στιγμή του έτους, το κόστος θα ανέρχεται σε 20,00 / ώρα + φ.π.α.