Βιοκαθαρισμοί Κως Μαρμαρωτό, βιολογικοί καθαρισμοί οχημάτων Κως, βιοκαθαρισμοί εσωτερικών χώρων Κως, βιολογικό πλύσιμο αυτοκινήτων Κως, πλυντήριο λεωφορείων-φορτηγών Κως, Ντέλιος

Βιοκαθαρισμοί Κως Μαρμαρωτό Ντέλιος Μιχαήλ

Σχετικά με “Βιοκαθαρισμοί Κως Μαρμαρωτό”

Βιοκαθαρισμοί Κως Μαρμαρωτό, βιολογικοί καθαρισμοί οχημάτων Κως, βιοκαθαρισμοί εσωτερικών χώρων Κως, βιολογικό πλύσιμο αυτοκινήτων Κως, πλυντήριο λεωφορείων-φορτηγών Κως

Η Ntelios.gr είναι το αποτέλεσμα μιας αναβαθμισμένης επιχειρηματικότητας. Η συνέχεια ενός μικρού πρατηρίου καυσίμων που ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε το 1998 στην Κω από τον  Μιχαήλ Ντέλιο. Παράλληλα πρόσφερε υπηρεσίες εξωτερικού καθαρισμού σε αυτοκίνητα.

Το 2004 εκσυγχρόνισε το  εξωτερικό πλύσιμο με αυτοματοποιημένα μηχανήματα καλύπτοντας τις ανάγκες των λεωφορείων και φορτηγών. Το 2012 βλέποντας τις ανάγκες για το εσωτερικό περιβάλλον των αυτοκινήτων, ξεκίνησε και το εσωτερικό πλύσιμο. Κάνοντας παράλληλη έρευνα για την δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών καθαρισμού.

Σήμερα εκπνέοντας το 2016 ξεκίνα ένα εντελώς πρωτοποριακό εγχείρημα , στοχεύοντας στην δημιουργική ανάπτυξη, νέων καινοτόμων υπηρεσιών. Για το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας ο Μιχαήλ Ντέλιος πρόταξε τις βασικές αρχές της επιχειρηματικής ηθικής και δεοντολογίας, ειλικρίνειας και διαφάνειας απέναντι στους καταναλωτές. Βασικός στόχος και γνώμονας, η προστασία της υγείας με αξιόπιστες ποιοτικές  Bio-εφαρμογές καθαρισμού και υγιεινής , την προστασία της περιουσίας, αλλά και  του περιβάλλοντος γενικά.

Σε μια αγορά όπου πολλοί  “δείχνουν” ότι μπορούν να προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες, η Ntelios.gr  δημιουργεί Υπέρ Αξίες με τις αναβαθμισμένες Καινοτόμες Ποιοτικές Διαχειριστικές Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού των εσωτερικών χώρων.

Διαθέτει έναν σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία. Στοχεύει  στην αναγνώριση μιας φιλικά αξιόπιστης επαγγελματικής προσέγγισης προς τους καταναλωτές. Προσφέρει ποιοτικά προσαρμοσμένες Bio-εφαρμογές καθαρισμού, με σεβασμό στις ανάγκες τους, για την αναβάθμιση του τρόπου στον να ζουν ποιοτικώς καλύτερα.

Τα εξειδικευμένα προγράμματα  Green Services, έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται μεθοδικά. Μέσα από την διαφορετικότητα των Καινοτόμων Υπηρεσιών αναδεικνύουν την ανάγκη τήρησης κανόνων για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.

Επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της καθαριότητας.

Υπηρεσίες

  • Πλύσιμο, Καθαρισμοί, Λεωφορείων, Αυτοκινήτων, Φορτηγών.
  • Bio – Καθαρισμοί, Λεωφορείων, Αυτοκινήτων,  Φορτηγών, Σκαφών. Επαγγελματικών χώρων, Ξενοδοχείων, Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών.
  • Bio – Εφαρμογές, Καθαρισμού Στρωμάτων, Σαλονιών.
  • Bio – Εξυγιάνσεις, Green Decontamination.
  • Extra Υπηρεσίες, Greenest

 

Οι Βεβαιωμένες υπηρεσίες των επαγγελματικών Bio-εφαρμογών καθαρισμού σε στρώματα, μαζί με την αξιόπιστη εφαρμογή του «Ανέγγιχτου Πλυσίματος τους», συμπεριλαμβάνουν εξειδικευμένες μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας, όπως  στις «Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων», αλλά και για την διατήρηση του δωματίου στα υψηλά Standards  των Green and Clean Rooms

Με την ολοκληρωμένη αξιόπιστη εφαρμογή του «ανέγγιχτου πλυσίματος σε στρώματα », αφαιρούνται επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και «μούχλα». Η εφαρμογή των εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ απολυμαντικών, χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, εξασφαλίζουν  την μικροβιολογική & βακτηριακή απολύμανση. Εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικρόβιων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση.

Η Ntelios.gr συμμετέχει υποστηρίζοντας το πρόγραμμα The Green Purification Group. Ένα Concept που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες ανάπτυξης ερεθιστικών βακτηρίων, αλλεργιογόνων και ερεθιστικών ουσιών. Χτίζοντας το πράσινο & καθαρό περιβάλλον φιλοξενίας των Green and Clean Rooms,για μια παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στις ανάγκες του επισκέπτη- ταξιδευτή.

Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου η συμπληρωματικά , σε εσωτερικούς χώρους Ξενοδοχείων, Καμπίνες Πλοίων, Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρων Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , Ιατρείων, (Hospitality), Γυμναστήριων, Παιδικών Σταθμών, Σπιτιών. Μια παροχή υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας και σεβασμού στις ανάγκες των φιλοξενουμένων που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες ή άλλα αναπνευστικά προβλήματα ή απλά θέλουν να απολαύσουν την υψηλότερη ποιότητα του αέρα, βάση των νέων εξελιγμένων πρότυπων της έννοιας του “καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο’’..

Επιπλέων με το πρόγραμμα Greenest και την συνεργασία των Υπηρεσών υποστήριξης της Klintec, δημιούργει μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, με νέες καινοτόμες υπηρεσίες για Κω, σε επιχειρήσεις- εταιρείες Υπηρεσιών Ελέγχου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής.

Με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές, κατά τη διάρκεια της ανάλυσης των αναγκών σας, αλλά και μετά την υλοποίηση των εφαρμογών μας, στοχεύουμε σε μία αμφίδρομη επαγγελματική μακροχρόνια σχέση.

 

Βιοκαθαρισμοί Κως Μαρμαρωτό, βιολογικοί καθαρισμοί οχημάτων Κως, βιοκαθαρισμοί εσωτερικών χώρων Κως, βιολογικό πλύσιμο αυτοκινήτων Κως, πλυντήριο λεωφορείων-φορτηγών Κως

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed