Βίλες Νάξος Βίβλος, καταλύματα Νάξος Βίβλος, διαμονή Νάξος Βίβλος, ξενοδοχείο Νάξος Βίβλος, Belonga Ikons. Viles Naxos Vivlos, katalymata Naxos Vivlos, diamonh Naxos Vivlos, xenodoxeio Naxos Vivlos

Βίλες Νάξος Βίβλος Belonga Ikons Μπελόνια Τεχνική Α.Ε

Σχετικά με : Βίλες Νάξος Βίβλος

Βίλες Νάξος Βίβλος, καταλύματα Νάξος Βίβλος, διαμονή Νάξος Βίβλος, ξενοδοχείο Νάξος Βίβλος. Viles Naxos Vivlos, katalymata Naxos Vivlos, diamonh Naxos Vivlos, xenodoxeio Naxos Vivlos

Το Belogna ikons σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με βάση την ανατροφή, τις εμπειρίες, τη γνώση και τα όνειρα ανθρώπων που αγαπούν και εκτιμούν ην παράδοση της Νάξου. Ο κύριος στόχος τους ήταν να μην παρακάμψουν την παράδοση και το φυσικό περιβάλλον. Το Belogna ikons προορίζεται για όσους είναι εξοικειωμένοι με τα αυθεντικά νησιά των Κυκλάδων και  ειδικά για της Νάξου. Σε εμάς μπορείτε να ανακαλύψετε την αυθεντικότητα σε μια ήσυχη τοποθεσία με πανοραμική θέα.
Η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε αυθαίρετα, το συγκρότημα είναι χτισμένο δίπλα στον Πύργο του Belogna, ένα ορόσημο της Νάξου, ένα σύμβολο της παράδοσης και ένα έμβλημα της γεύσης.
Το Belogna ikons σας επιτρέπει να κοιτάξετε τη Νάξο και την πρωτεύουσα, χωρίς να σας στερήσει από την εγγύτητα με το νερό. Διαθέτουμε μεγάλη πισίνα αλλά και εύκολη πρόσβαση στις παραλίες  και προσφέρουμε μια άνετη διαμονή.
Οι βίλες του Belogna ikons είναι διαφορετικές μεταξύ τους, καθώς τα σπίτια παραδοσιακών κυκλαδίτικων οικισμών ήταν επίσης διαφορετικά. Είναι χτισμένα σε πλαγιά, ώστε κάθε βίλα να έχει τον ιδιωτικό της εξωτερικό χώρο. Η κάθε μια έχει χώρο στάθμευσης, και ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Από κάθε βεράντα μπορεί κανείς να δει καθαρά την Πάρο, τη Μύκονο και τη Σύρο και να νιώσει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed