Περιποίηση κήπων Νέο Ηράκλειο, κατασκευή-συντήρηση κήπου Νέο Ηράκλειο, αρχιτεκτονική τοπίου-κήπων Νέο Ηράκλειο, φυτοθεραπεία Νέο Ηράκλειο. Αυτόματο πότισμα Νέο Ηράκλειο, αποψίλωση Νέο Ηράκλειο, κλάδεμα Νέο Ηράκλειο, εμπόριο φυτών Νέο Ηράκλειο, Τσάκωνας

Περιποίηση κήπων Νέο Ηράκλειο Ο Κόσμος Του Κήπου

Τσάκωνας Αθανάσιος

Σχετικά με “Περιποίηση κήπων Νέο Ηράκλειο”

Περιποίηση κήπων Νέο Ηράκλειο, κατασκευή-συντήρηση κήπου Νέο Ηράκλειο, αρχιτεκτονική τοπίου-κήπων Νέο Ηράκλειο, φυτοθεραπεία Νέο Ηράκλειο.  Αυτόματο πότισμα Νέο Ηράκλειο, αποψίλωση Νέο Ηράκλειο, κλάδεμα Νέο Ηράκλειο, εμπόριο φυτών Νέο Ηράκλειο

Εμείς εδώ στον Κόσμο του Κήπου, με έδρα το Νέο Ηράκλειο Αττικής, είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την περιποίηση των κήπων μια τέχνη λειτουργικότητας και ευχαρίστησης. Είτε μικροί είτε μεγάλοι, οι κήποι είναι πάντα οι χώροι που οι άνθρωποι χρειάζονται για ηρεμία και ευχαρίστηση.

Οι υπηρεσίες και οι δημιουργίες που δείχνουμε στην σελίδα μας έχουν γίνει όλες τα τελευταία δέκα χρόνια, μιας και δραστηριοποιούμαστε στο χώρο από το 2006. Αισθανόμαστε όμως ότι η ποιότητα και η καινοτομία νικά πάντα την ποσότητα. Επίσης, πιστεύουμε ότι πέρα από τις υπηρεσίες μας οι καλύτερες δημιουργίες επιτυγχάνονται με συμβουλές, συνεργασία και συνδυασμό ιδεών και από εμάς και από τους πελάτες μας.

Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες που προσφέρουμε έχοντας πάντα σαν οδηγό την υψηλή ποιότητα στη δουλειά μας και προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Ονομάζομαι Θανάσης Τσάκωνας και ασχολούμαι επαγγελματικά με τον κόσμο του κήπου τα τελευταία δέκα χρόνια. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκα από τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις των φυτών και συνειδητοποίησα πως κάθε κήπος είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ζει, αναπνέει και εξελίσσεται καθημερινά.

Το γεγονός αυτό με έκανε να θελήσω να ασχοληθώ πιο εντατικά με ότι αφορά τον κήπο και τον κόσμο του! Ο συνδυασμός των πλούσιων θεωρητικών γνώσεων με την καθημερινή απόκτηση ολοένα και περισσότερων εμπειριών, έχει συντελέσει στην υψηλή ποιότητα της δουλειάς μου καθώς και στην συνεχή βελτίωσή μου ως κηποτέχνης.

Το αποτέλεσμα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με τα φυτά καθώς και η συνεργασία μου με γεωπόνους, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και λειτουργία των κήπων σας.

 

Οι Υπηρεσίες που προσφέρουμε

  • Κατασκευή Κήπου
  • Συντήρηση Κήπου
  • Κατασκευή Λαχανόκηπου
  • Φυτοπροστασία
  • Φυτοθεραπεία
  • Εγκατάσταση και Ρύθμιση Αυτόματου Ποτίσματος
  • Εμπόριο Φυτών
  • Καθαρισμός Χώρων – Αποψίλωση
  • Κλάδεμα – Καλλωπισμός Φυτών και Δέντρων
  • Κηποτεχνικές Εργασίες σε Μπαλκόνια – Βεράντες

 

Περιποίηση κήπων Νέο Ηράκλειο, κατασκευή-συντήρηση κήπου Νέο Ηράκλειο, αρχιτεκτονική τοπίου-κήπων Νέο Ηράκλειο, φυτοθεραπεία Νέο Ηράκλειο.  Αυτόματο πότισμα Νέο Ηράκλειο, αποψίλωση Νέο Ηράκλειο, κλάδεμα Νέο Ηράκλειο, εμπόριο φυτών Νέο Ηράκλειο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed