Πρότυπος παιδικός σταθμός Καλλιθέα, νηπιαγωγείο Καλλιθέα, προνήπιο Καλλιθέα, ασφαλιστική κάλυψη νηπίων Καλλιθέα, ψυχολογική υποστήριξη νηπίων Καλλιθέα, Ρεντζέπη, σχολικά λεωφορεία Καλλιθέα, μεταφορά νηπίου Καλλιθέα

Πρότυπος παιδικός σταθμός Καλλιθέα

Νηπιαγωγείο Καλλιθέα

Ρεντζέπη Μαρία

Σχετικά με “Πρότυπος παιδικός σταθμός Καλλιθέα”

Πρότυπος παιδικός σταθμός Καλλιθέα, νηπιαγωγείο Καλλιθέα, προνήπιο Καλλιθέα, ασφαλιστική κάλυψη νηπίων Καλλιθέα, ψυχολογική υποστήριξη νηπίων Καλλιθέα, σχολικά λεωφορεία Καλλιθέα, μεταφορά νηπίου Καλλιθέα

 

Το παιδί γεννιέται με έμφυτες ικανότητες. Είναι μοναδικό, εφευρετικό, δραστήριο. Θέλει να ερμηνεύει τον κόσμο και να ανακαλύπτει δρόμους επικοινωνίας μ’ αυτόν.

Σκοπός μας αλλά και στόχος μας είναι η προσφορά ενός οργανωμένου και πολύπλευρου πλαισίου αγωγής και έκφρασης που θα παρέχει ποικίλα ερεθίσματα δημιουργίας και ανάπτυξης των έμφυτων αυτών ικανοτήτων αλλά και καλλιέργειας των απαραίτητων δεξιοτήτων στα πλαίσια της προσχολικής αγωγής.

 

Συγκεκριμένα στοχεύουμε στην:

 

 • Συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού
 • Καλλιέργεια κοινωνικών και ατομικών δεξιοτήτων
 • Ανάπτυξη ψυχο-κινητικών ικανοτήτων
 • Δημιουργική έκφραση
 • Πληροφορική γλωσσική επικοινωνία
 • Διερεύνηση και ανακάλυψη του φυσικού περιβάλλοντος

 

 

Στον χώρο μας επιδιώκουμε την κοινωνική ένταξη των νηπίων σε ομάδες συνομηλίκων τους, τη συνδιαλλαγή τους με άλλα παιδιά και την καλλιέργεια της συναισθηματικής τους εξέλιξης και αλληλεπίδρασης.

Επίσης, στοχεύουμε στην πολύπλευρη νοητική ανάπτυξη των νηπίων μέσα από ποικίλα γνωστικά ερεθίσματα, την βιωματική εμπειρία και την πολυαισθητηριακή μέθοδο.

Ακόμα, επιδιώκουμε την παραγωγή προφορικού, εκφραστικού και επικοινωνιακού λόγου των νηπίων, μέσα από την συστηματική καλλιέργεια του περιγραφικού και αφηγηματικού λόγου.

Παράλληλα, προσδοκούμε τη δημιουργική έκφραση και ενασχόληση των παιδιών μέσα από διαφορετικές μορφές τέχνης όπως μουσική, εικαστικά, θέατρο, κουκλοθέατρο καθώς και επισκέψεις σε αντίστοιχους καλλιτεχνικούς χώρους.

Τέλος, μέσα από επισκέψεις σε χώρους περιβαλλοντικής εκπαίδευσης επιτυγχάνουμε την ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών σε θέματα οικολογικού ενδιαφέροντος.

Η επίτευξη των παραπάνω στόχων μας δεν είναι δυνατή χωρίς την συμμετοχή μιας συγκεκριμένης και ευαισθητοποιημένης επιστημονικής ομάδας από νηπιαγωγούς, μουσικό-παιδαγωγό, δασκάλους εικαστικής αγωγής, ψυχολόγο, λογοπεδικό, οδοντίατρο και παιδίατρο.

Τέλος, όλοι οι παραπάνω στόχοι δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα παρά μόνο με τη βαθιά αγάπη, τον αμέριστο σεβασμό για το παιδί και την διάθεση για επικοινωνία μαζί του.

 

Τμήματα:

Στον Πρότυπο Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο ΜΑΡΗ ΡΕΝΤΖΕΠΗ λειτουργούν παιδικά τμήματα, προνηπιακά τμήματα όπως και τμήματα νηπιαγωγείου.

Παροχές

1. Μεταφορά

Γίνεται από και προς το σπίτι με ασφαλέστατα σχολικά λεωφορεία σε προκαθορισμένες ώρες (+/- 10 λεπτά) που ταιριάζουν κατά το δυνατόν στις ανάγκες σας. Τα παιδιά συνοδεύονται από συνοδό – παιδαγωγό και είναι πάντα δεμένα με ζώνη ασφαλείας. Η παράδοση γίνεται μόνο σε γνώριμα στη συνοδό άτομα, και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση του γονέα με την διεύθυνση.

2. Προληπτική Οδοντιατρική Παρακολούθηση

Το σχολείο μας συνεργάζεται με εξειδικευμένη παιδοδοντίατρο η οποία εξετάζει ανα τακτά χρονικά διαστήματα όλα μας τα παιδάκια.

3. Ιατρική Παρακολούθηση

Μια φορά την εβδομάδα έρχεται η παιδίατρος στο χώρο του σχολείου.

4. Ασφαλιστική Κάλυψη

Όλα μας τα παιδάκια ταυτόχρονα με την εγγραφή τους ασφαλίζονται για την περίπτωση ατυχήματος στις ώρες ευθύνης του σχολείου.

5. Ειδικοί επιστημονικοί Συνεργάτες

Εκπαιδευτική ψυχολόγος, λογοθεραπευτής

6. Ψυχολογική υποστήριξη
Στο σχολείο μας υπάρχει παρουσία ψυχολόγου, ειδικευμένου στη συμβουλευτική. Οποιαδήποτε “απόκλιση” συμπεριφοράς επισημαίνεται έγκαιρα και μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα.
Ακόμα, όποτε κρίνεται αναγκαίο, ορίζονται ιδιαίτερες συναντήσεις με γονείς που πιθανόν χρειάζονται βοήθεια και στήριξη.

Οι εγκαταστάσεις μας

 • Μπροστινή Αυλή 200τ.μ.
 • Κατάφυτος κήπος 500τ.μ.
 • Ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις
 • Αίθουσες ευάρες και ευήλιες
 • Ευρύχωρες αίθουσες με διαφορετικές γωνίες δραστηριοτήτων
 • Χώροι κλιματιζόμενοι με μηχανήματα ψύξης – θέρμανσης
 • Χώροι ύπνου

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι θα δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να ξεκουράζονται. Υπάρχει άνθρωπος υπεύθυνος στους χώρους ύπνου που θα φροντίζει να τηρούνται όλες οι αρχές υγιεινής, ησυχίας και σωστού ύπνου

 • Η κουζίνα μας

Στον χώρο προετοιμασίας των γευμάτων τηρούνται όλες οι προδιαγραφές και οι κανόνες υγιεινής που ορίζονται από τον ΕΦΕΤ και το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Ποιότητας Ζωής – Τμήμα Μη Μεταδοτικών Νοσημάτων και Διατροφής.

 

 

Πρότυπος παιδικός σταθμός Καλλιθέα, νηπιαγωγείο Καλλιθέα, προνήπιο Καλλιθέα, σχολικά λεωφορεία, μεταφορά νηπίου, ασφαλιστική κάλυψη νηπίων Καλλιθέα, ψυχολογική υποστήριξη νηπίων Καλλιθέα

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed