Λευκά είδη Ζωγράφου, μαξιλάρια Ζωγράφου, κουρτίνες Ζωγράφου, κουρτινόξυλα Ζωγράφου, στρώματα Ζωγράφου, συστήματα σκίασης roller Ζωγράφου, ξενοδοχειακός εξοπλισμός Ζωγράφου, σεντόνια Ζωγράφου, κουβέρτες Ζωγράφου. Παπλώματα Ζωγράφου, μπουρνούζια Ζωγράφου, πετσέτες Ζωγράφου, Χουχουλιάρικα

Λευκά είδη Ζωγράφου Χουχουλιάρικα

Χρηστίδη Ελένη

Σχετικά με “Λευκά είδη Ζωγράφου”

Λευκά είδη Ζωγράφου, μαξιλάρια Ζωγράφου, κουρτίνες Ζωγράφου, κουρτινόξυλα Ζωγράφου, στρώματα Ζωγράφου, συστήματα σκίασης roller Ζωγράφου, ξενοδοχειακός εξοπλισμός Ζωγράφου. Σεντόνια Ζωγράφου, κουβέρτες Ζωγράφου, παπλώματα Ζωγράφου, μπουρνούζια Ζωγράφου, πετσέτες Ζωγράφου

Ποιοι είμαστε

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από επώνυμα λευκά είδη, τα οποία, αν χρειάζεται, μπορούμε να τροποποιήσουμε στα μέτρα σας. Ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει στα υφάσματα κουρτινών: ρομαντικά floral, σύγχρονα γεωμετρικά, χαριτωμένα παιδικά σχέδια και πολλά άλλα, που θα ντύσουν κάθε χώρο του σπιτιού σας με στυλ και δημιουργικότητα. Κι επειδή η επιλογή κουρτίνας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, εμείς θα ακούσουμε τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές επιλογές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα συστήματα σκίασης roller που μπορούν να προσαρμοστούν, αν θέλετε, σε κουρτινόβεργες και να συνδυαστούν με υφασμάτινες κουρτίνες.

Ψάχνετε μαξιλάρια διακοσμητικά, σε ειδικές διαστάσεις, μαξιλάρια για πεζούλες, για παλέτες, για φερ-φορζέ ή απλά για το πάτωμα; Εμείς σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη λύση που ζητάτε! Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου το ύφασμα που καλύπτει τις ανάγκες σας, αλλά και το υλικό γεμίσματος που προτιμάτε κι εμείς θα σας το ετοιμάσουμε!

Εδώ θα βρείτε επίσης μαξιλάρια ύπνου όλων των τύπων: με πολυεστερικά σιλικονούχα μπιλάκια, με ίνες πολυέστερ, με πούπουλο χήνας, με καθαρό βαμβάκι, με μεταξοβάμβακο, latex ή memory foam και, φυσικά, στρώματα των πιο γνωστών εταιριών στα μέτρα σας. Κι όλα αυτά με ήθος, συνέπεια και λογικές τιμές, χαρακτηριστικά που μας ακολουθούν από το 1962 ως σήμερα.

Ιστορικό

Ίδρυση Εταιρείας

Tο 1962 o Κωνσταντίνος Χρηστίδης ιδρύει στα Άνω Ιλίσια το Καλλιτεχνικόν Εφαπλωματοποιείον. Άρχισε να δημιουργεί παπλώματα από 100% βαμβάκι με περίτεχνα χειροποίητα σχέδια. Ταυτόχρονα κατασκεύαζε χειροποίητα βαμβακερά στρώματα, γνωστά στις μέρες μας με την ονομασία futon.

Επέκταση δραστηριοτήτων

Το 1968 o Κωνσταντίνος Χρηστίδης παντρεύεται τη Φρειδερίκη και οι δυο τους επεκτείνουν το αντικείμενο της επιχείρησης στην κατασκευή καλυμμάτων και παντός είδους μαξιλαριών. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και οι λογικές τιμές έκαναν το κατάστημα γρήγορα γνωστό. Η φήμη του επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε πιο μακρινές περιοχές με μόνη διαφήμιση αυτή που έκαναν οι ίδιοι οι πελάτες στόμα με στόμα.

Επόμενες γενιές

Τα ηνία της επιχείρησης πέρασαν στην επόμενη γενιά, στην κόρη Ελένη Χρηστίδη. Με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και στο marketing και δωδεκαετή εμπειρία στον περιοδικό τύπο. Η Ελένη ανέλαβε να διατηρήσει την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές του καταστήματος. Ταυτόχρονα, έφερε ένα νέο αέρα δημιουργίας και έμπνευσης ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Δημιουργία eshop

To 2018 δημιουργείται το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας (houhouliarika.gr) με σκόπο την διάθεση των προϊόντων της εταιρείας και μέσω διαδικτύου.

 

Λευκά είδη Ζωγράφου, μαξιλάρια Ζωγράφου, κουρτίνες Ζωγράφου, κουρτινόξυλα Ζωγράφου, στρώματα Ζωγράφου, συστήματα σκίασης roller Ζωγράφου, ξενοδοχειακός εξοπλισμός Ζωγράφου. Σεντόνια Ζωγράφου, κουβέρτες Ζωγράφου, παπλώματα Ζωγράφου, μπουρνούζια Ζωγράφου, πετσέτες Ζωγράφου

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed