Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΛΕΥΚΑΔΑ

GPS

38.82384096494582, 20.7092037793248

Τηλέφωνο

LEFKAS MARINE ENGINEERING ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΚΑΦΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Στο συνεργείο LEFKAS MARINE ENGINEERING αναλαμβάνουμε κάθε είδους τεχνική εργασία που αφορά την επισκευή και συντήρηση του σκάφους σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό.
Πιο αναλυτικά, ασχολούμαστε με την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την επισκευή και συντήρηση των κινητήρων κάθε σκάφους, με το βάψιμο των επιφανειών του, τον έλεγχο των ηλεκτρικών του εγκαταστάσεων, καθώς και με κάθε είδους μηχανολογική εργασία πάνω σε αυτό. Επιπλέον, διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένο parking που μπορείτε να αφήσετε το σκάφος σας, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια του. Επίσης, η δραστηριότητα της επιχείρησης μας επεκτείνεται στο εμπόριο σκαφών, μηχανών θαλάσσης, αλλά και ανταλλακτικών και λιπαντικών που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων εταιρειών, που εμπορεύονται ανταλλακτικά και λιπαντικά για σκάφη, όπως είναι οι εταιρείες YAMAHA, SUZUKI, VOLVO, VOLVO PENTA , QUICKSILVER, MOTUL,YAMALUBE.
Απευθυνθείτε στο συνεργείο LEFKAS MARINE ENGINEERING στην Λευκάδα για την επισκευή και συντήρηση του σκάφους σας και απολαύστε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές!

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed