Κρεοπωλείο Ηράκλειο, χασάπικο Ηράκλειο, νωπά κρέατα Ηράκλειο, ντόπια κρέατα Ηράκλειο. Kreopwleio Hrakleio, xasapiko Hrakleio, nwpa kreata Hrakleio, ntopia kreata Hrakleio, Καλλέργης

Κρεοπωλείο Ηράκλειο Καλλέργης Αφοί Καλλέργη Ο.Ε.

Σχετικά με : Κρεοπωλείο Ηράκλειο

Κρεοπωλείο Ηράκλειο, χασάπικο Ηράκλειο, νωπά κρέατα Ηράκλειο, ντόπια κρέατα Ηράκλειο. Kreopwleio Hrakleio, xasapiko Hrakleio, nwpa kreata Hrakleio, ntopia kreata Hrakleio

Τα Κρεοπωλεία Αφοί Καλλέργη έχουν έδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Με παράδοση 50 ετών διατηρούν αναλλοίωτη την παραδοσιακή ποιότητα του ελληνικού ατόφιου κρέατος. Επίσης δημιουργούν σύγχρονες γεύσεις που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του Κρέατος. Το 1968 ο Κώστας Καλλέργης άνοιξε το 1ο κρεοπωλείο, ξεκινώντας μια μεγάλη παράδοση, με το πιο αγνό κρέας της περιοχής. Σύντομα έγινε ταυτόσημο της εμπιστοσύνης, γνωρίζοντας ότι ο Κώστας πάντα φρόντιζε να φτάσει στο τραπέζι κάθε οικογένειας, ότι πιο αγνό κυκλοφορούσε στην Ελληνική ύπαιθρο.

Από σεβασμό στον πατέρα μας Κώστα, αλλά και με αίσθηση ευθύνης απέναντι σας, αυτή την παράδοση συνεχίζουμε μέχρι σήμερα οι 3 γιοι του, Γιάννης, Δημήτρης και Μανώλης Καλλέργης. Τα κρέατα μας είναι αποκλειστικά ελληνικά και υψηλής διατροφικής αξίας. Με αυτό το κρέας δημιουργούμε πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα με φρέσκα υλικά όπως, κρεμμύδι, ελαιόλαδο, μαϊντανό αυγό κ.α.  Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση σας και την γευστική σας ικανοποίηση, σας εγγυούμαστε την εξαιρετικής ποιότητας ελληνικού κρέατος. Επιλέγουμε τα κρέατα μας από τις καλύτερες περιοχές της χώρας μας.

Η στήριξη και η προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύτιμη γι’ αυτό στα κρεοπωλεία αφοί Καλλέργη υιοθετούμε την πολιτική να παρέχουμε με σεβασμό προς εσάς, πάντα το καλύτερο. Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να δοκιμάσετε άριστες γεύσεις και σπιτικές δημιουργίες που μας θυμίζουν το παρελθόν. Επενδύουμε αποκλειστικά στο ποιοτικό ελληνικό κρέας που παραμένει γευστικό. Στα καταστήματα μας διατίθενται επιπλέον παραδοσιακά προϊόντα όπως τυροκομικά, μέλι, παξιμάδι και άλλα, πάντα με την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον καταναλωτή.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed