Κέντρο ξένων γλωσσών Βόλος, αγγλικά Βόλος, μαθήματα αγγλικών Βόλος, προετοιμασία εξετάσεων Cambridge Βόλος, Michigan Βόλος, lower Βόλος. Kentro xenwn glwsswn volos, Μιχαηλίδης

Κέντρο ξένων γλωσσών Βόλος

Μιχαηλίδης & Webster

Σχετικά με “Κέντρο ξένων γλωσσών Βόλος

Κέντρο ξένων γλωσσών Βόλος, αγγλικά Βόλος, μαθήματα αγγλικών Βόλος, προετοιμασία εξετάσεων Cambridge Βόλος, Michigan Βόλος, lower Βόλος. Kentro xenwn glwsswn volos

Προφίλ

Η μέθοδός μας είναι απλή: Μιλάμε Αγγλικά και παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα μαθημάτων Αγγλικών. Πολύ καλά αποτελέσματα σε εξετάσεις και προσιτές τιμές σε ένα περιβάλλον που χαρακτηριστικά του είναι η φιλική ατμόσφαιρα και η διάθεση να βοηθήσει.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές μας θα βελτιώσουν τα αγγλικά τους γρήγορα και θα απολαύσουν την διαδρομή. Παρέχουμε ξεχωριστή φροντίδα και πλήρη υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσετε με ταχείς ρυθμούς και να πετύχετε τους στόχους σας.

Έχουμε ένα πραγματικά ευρύ φάσμα μαθητών, από παιδιά 2ας Δημοτικού μέχρι φοιτητές Πανεπιστημίου και ενήλικες, που επιλέγουν εμάς για τα αγγλικά τους κάθε χρόνο. Αν χρειάζεστε κάποιο πτυχίο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή θέλετε απλά να μάθετε αγγλικά, αν έχετε αρκετό χρόνο διαθέσιμο ή όχι, είναι βέβαιο ότι θα βρούμε το τέλειο σχήμα για εσάς.

Είμαστε αναγνωρισμένο κέντρο προετοιμασίας από το British Council (Βρετανικό Συμβούλιο) για τις εξετάσεις Cambridge και από την Hellenic American Union (Ελληνοαμερικανική Ένωση) για τις εξετάσεις Michigan.

Τα δύο όμορφα κτήρια μας βρίσκονται δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Βόλου και της Νέας Ιωνίας. Είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες εγκαταστάσεις και αίθουσες που περιλαμβάνουν διαδραστικούς πίνακες (IWBs) στην πλειοψηφία τους, όλες επιπλωμένες με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από μια αφοσιωμένη και καταρτισμένη ομάδα με εμπειρία πολλών ετών στην διαχείριση γλωσσικής κατάρτισης. Η εμπειρία μας με κυριολεκτικά εκατοντάδες μαθητές μέχρι σήμερα σας προσφέρει τη δυνατότητα υψηλής ποιότητας μάθησης που τοποθετεί τον μαθητή στο κέντρο και βάζει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του σε πρώτη προτεραιότητα.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, άριστη εξυπηρέτηση πελατών, ένα συναρπαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ακαδημαϊκή υπεροχή σε αποτελέσματα εξετάσεων, ίσως είμαστε η επιλογή σας για την επιτυχία!

 

Μαθήματα

Χρησιμοποιούμε μία ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας, βιβλίων, συμπληρωματικού υλικού και σύγχρονης τεχνολογίας για το σχεδιασμό προγραμμάτων που καλύπτουν διαφορετικά στυλ μάθησης, είναι σύμφωνα με τον μέσο όρο ηλικίας των standard τάξεων μας και ανταποκρίνονται στις ανάγκες μεμονωμένων μαθητών, κυρίως ενηλίκων.

Τα μαθήματα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην επικοινωνιακή προσέγγιση, και ο μαθητής χρησιμοποιεί ποικίλες πηγές πληροφοριών για τις εργασίες του που τον προτρέψουν να μπορεί να μελετάει μόνος του, χωρίς βοήθεια από το σπίτι.

Διαγωνίσματα

Η πρόοδος των μαθητών παρακολουθείται με τακτικά διαγωνίσματα στην τάξη ώστε οι μαθητές και εμείς να έχουμε πλήρη εικόνα των επιδόσεών τους ανά πάσα στιγμή, οπότε και την ευκαιρία να βελτιωθούν με την δική μας βοήθεια όταν χρειάζεται, ώστε να μη δημιουργούνται κενά και να φτάσουν στους στόχους τους γρήγορα.

 

Τμήματα

Standard Τάξεις

Όλες οι τάξεις, a Junior και a+b Junior ως Proficiency

Ενηλίκων για Εργασία

Βελτίωση Δεξιοτήτων Επικοινωνίας με έμφαση στον προφορικό λόγο

Για Συγκεκριμένες Εργασίες πχ Τουριστικά επαγγέλματα

“Πώς να εντυπωσιάσετε σε μία συνέντευξη στα Αγγλικά για εργασία ή μεταπτυχιακό”

Φοιτητές “Quick courses, Quick results”

Για το πτυχίο που σας ενδιαφέρει με μαθήματα πρωινά, απογευματινά ή μεικτά

Καλοκαιρινά Τμήματα με μικρότερο κόστος ως 20 Ιουλίου, κάθε χρόνο

Οργανώνουμε κάθε χρόνο σε όλα τα επίπεδα και για όλα τα πτυχία.

Προετοιμασία Εξετάσεων

Προετοιμασία Εξετάσεων Cambridge – Michigan
Lower, Advanced, Proficiency

Προετοιμασία Εξετάσεων IELTS – TOEIC

Εξετάσεις Αγγλικών σαν Ειδικό Μάθημα (Αγγλική Φιλολογία)

Προετοιμασία για ενδιαφερόμενους σε συγκεκριμένες εξετάσεις

MSU – Michigan State University
Lower, Advanced, Proficiency

ESB Lower, Advanced, Proficiency

ΚΠΓ (Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας)
Lower, Advanced, Proficiency

City and Guilds
Lower, Advanced, Proficiency

Αγγλικοί Στίχοι Τραγουδιών (Lyrics Adaptation)

Προσαρμογή στίχων γνωστών τραγουδιών για διαφημιστικά spots, με τροποποίηση των στίχων στα Αγγλικά, για να προβάλλει το μήνυμα του προϊόντος ή της υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει, μέσα από μία μουσική επιτυχία.

Eπίπεδα CEFR

Κοινό Ευρωπαικό Πλαίσιο Αναφοράς

Το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (Common European Framework of Reference – CEFR) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το πόσο καλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γλώσσα. Ο πίνακας που ακολουθεί δείχνει σε τι επίπεδο αντιστοιχούν τα πιο γνωστά πτυχία πανεπιστημίων.

Κέντρο ξένων γλωσσών Βόλος, αγγλικά Βόλος, μαθήματα αγγλικών Βόλος, προετοιμασία εξετάσεων Cambridge Βόλος, Michigan Βόλος, lower Βόλος. Kentro xenwn glwsswn volos

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed