Γραφείο τελετών Ίλιον, τελετές Ίλιον, μνημόσυνα Ίλιον, αποτεφρώσεις Ίλιον, ανθοστολισμοί Ίλιον, επαναπατρισμός σορού Ίλιον, εκταφές σορού Ίλιον, Φωτεινόπουλος

Γραφείο τελετών Ίλιον Φωτεινόπουλος Νικόλαος

Σχετικά με : Γραφείο τελετών Ίλιον

Γραφείο τελετών Ίλιον, τελετές Ίλιον, μνημόσυνα Ίλιον, αποτεφρώσεις Ίλιον, ανθοστολισμοί Ίλιον, επαναπατρισμός σορού Ίλιον. Εκταφές σορού Ίλιον

Ο Φωτεινόπουλος Νικόλαος έχει Γραφείο τελετών στο Ίλιον Αττικής στην οδό Θηβών 421. Ακολουθώντας τον κύκλο της ζωής, όλοι αναπόφευκτα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την απώλεια κοντινού μας προσώπου. Είναι μία πολύ απαιτητική και δύσκολη στιγμή και εκεί είναι που παρουσιάζεται η ανάγκη για καθοδήγηση και προστασία που μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε. Το γραφείο μαζί με το προσωπικό μας, σαν μια ομάδα, δύναται να στηρίξει την οικογένεια την στιγμή που το χρειάζεται περισσότερο. Με αξιοπρέπεια και σεβασμό θα διευθετήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για κάθε τελετή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

ΤΕΛΕΤΕΣ – ΚΗΔΕΙΕΣ:
Το γραφείο τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος συμπαραστέκεται δίπλα στην οικογένεια, προσφέροντας και καθοδηγώντας την, ώστε να οργανώσουν την τελετή-κηδεία με τρόπο ουσιαστικό και άκρως επαγγελματικό. Προσιτές τιμές.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ:
Τα μνημόσυνα τελούνται ανάλογα με τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Το γραφείο τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος αναλαμβάνει την όλη διαδικασία της τέλεσης.

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ:
Το γραφείο τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος, ανταποκρινόμενο στην κάθε επιθυμία οποιουδήποτε συνανθρώπου μας, φροντίζει να υλοποιήσει την αποτέφρωση – καύση σορών και οστών άμεσα και σε λογικές τιμές.

ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ- ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ:
Αναλαμβάνοντας πλήρως τον επαναπατρισμό – μεταφορά, σορού και οστών, το γραφείο τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος αναλαμβάνει και την τέλεση κηδείας, μνημοσύνου, σε κάθε μέρος της Ηπειρωτικής Ελλάδας και του Εξωτερικού.

ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ:
Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν τον πλήρη ανθοστολισμό της εκκλησίας, αλλά και του χώρου που βρίσκεται η σορός. Δημιουργία στεφάνων και όλων των ειδών ανθοσυνθέσεων.

ΕΚΤΑΦΕΣ:
Τα Γραφεία Τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος αναλαμβάνει την όλη διαδικασία της εκταφής.

 

GALLERY

 

Γραφείο τελετών Ίλιον, τελετές Ίλιον, μνημόσυνα Ίλιον, αποτεφρώσεις Ίλιον, ανθοστολισμοί Ίλιον, επαναπατρισμός σορού Ίλιον. Εκταφές σορού Ίλιον

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed