Φρέσκα αυγά Ρόδος Προφύλια, εμπόριο αυγών Ρόδος Προφύλια, παραγωγή αυγών Ρόδος Προφύλια, πτηνοτροφείο Ρόδος Προφύλια, πτηνοτροφεία Ρόδος Προφύλια, Παπασάββα

Φρέσκα αυγά Ρόδος Προφύλια Πτηνοτροφεία Παπασάββα

Σχετικά με “Φρέσκα αυγά Ρόδος Προφύλια”

Φρέσκα αυγά Ρόδος Προφύλια, εμπόριο αυγών Ρόδος Προφύλια, παραγωγή αυγών Ρόδος Προφύλια, πτηνοτροφείο Ρόδος Προφύλια, πτηνοτροφεία Ρόδος Προφύλια

Τα Πτηνοτροφεία Παπασάββα, δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας αυγών από το 1982. Η έδρα της, είναι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Προφύλιας στη Νότια Ρόδο.
Η πολυετής εμπειρία, οι πρωτοποριακές τεχνικές, η αξιοπιστία των προϊόντων μας, η εγγυημένη παράδοση στο προσυμφωνημένο χρόνο καθώς και η υψηλή ποιότητα μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και αναγνωρίσιμες εταιρείες του κλάδου στην περιοχή μας.
Ο σύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος συνεχώς εξελίσσεται, μας δίνουν τη δυνατότητα αξιόπιστων και δημιουργικών λύσεων στην παραγωγή & την εμπορία των αυγών.
Με 3 λέξεις μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την επιχείρηση μας ως εξής:
 • Αξιοπιστία
 • Ποιότητα
 • Δημιουργικότητα

Οι ειδικοί στο αυγό..

Σαν εταιρεία αλλά και σαν συνεργάτες σας ατομικά ο κάθε ένας μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας, πρόθυμοι για κάθε πληροφορία και ενημέρωση που χρειάζεστε, ώστε μαζί, όπως τόσες δεκαετίες τώρα, να φανούμε αντάξιοι απέναντι στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Η  επιχείρηση μας, αποτελείται από ευαίσθητους ανθρώπους και απευθύνεται σε ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και ουσία. Γι’ αυτό έχει τα πιο φρέσκα αυγά στην πόλη και κυρίως την ουσία στο αυγό.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η μεταφορά των αυγών γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, σε καθορισμένες ημέρες της εβδομάδας, πράγμα που γίνεται γνωστό στον πελάτη από την πρώτη μας επίσκεψη στο κατάστημά του.
ΔΙΑΝΟΜΗ
 1. Δύο φορές την εβδομάδα και ανάλογα την περιοχή του καταστήματος.
 •  Δευτέρα – Πέμπτη
 •  Τρίτη – Παρασκευή
 •  Τετάρτη – Σάββατο
 1. Τηλεφωνική παραγγελία από την εταιρεία από την προηγούμενη της διανομής.
 2. Παράδοση επί του αυτοκινήτου.
 3. Με τηλεφωνική παραγγελία απ’ τον πελάτη, είτε από την προηγούμενη ημέρα, είτε αυθημερόν μέχρι τις 09:00 το πρωί.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για πελάτες με εβδομαδιαία κατανάλωση μικρότερη των 12 καρτελών ανά εβδομάδα, η διανομή γίνεται αυστηρά μια φορά την εβδομάδα. Εξυπακούεται ότι αν χρειασθεί και επιπλέον δρομολόγιο, ο πελάτης θα εξυπηρετηθεί στο αμέσως επόμενο δρομολόγιο που αντιστοιχεί στη διανομή του.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 1. Αυγά ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ στη διάθεση του καταναλωτή.
 2. Μεγαλύτερη διάθεση.
 3. Προσέλευση νέων πελατών.
 4. Μεγαλύτερο κέρδος.
 5. 24ωρη εξυπηρέτηση με παραγγελιοληψία, ακόμα και τις αργίες για κάλυψη έκτακτων αναγκών.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ.
Θα μας βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλο το νησί της Ρόδου. Αρτοποιία, οπωροπαντοπωλεία, Mini Markets, Καταστήματα Τροφίμων, Παντοπωλεία, Super Markets. Παράλληλα, αρκετά από τα ποιοτικότερα ζαχαροπλαστεία της περιοχής, εμπιστεύονται την ποιότητα της παραγωγής τους στα αυγά της εταιρείας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο σημείο στο οποίο θα βρείτε τα αυγά Παπασάββα.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed