Ενοικιαζόμενα δωμάτια Νέο Οίτυλο Λακωνίας, ξενοδοχείο Νέο Οίτυλο, γκαρσονιέρες Νέο Οίτυλο, στούντιο Νέο Οίτυλο, καταλύματα Νέο Οίτυλο, διαμονή Νέο Οίτυλο, Νικήτας

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Νέο Οίτυλο Λακωνίας “Καπετάν Νικήτας”

Σχετικά με “Ενοικιαζόμενα δωμάτια Νέο Οίτυλο Λακωνίας”

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Νέο Οίτυλο Λακωνίας, ξενοδοχείο Νέο Οίτυλο, γκαρσονιέρες Νέο Οίτυλο, στούντιο Νέο Οίτυλο, καταλύματα Νέο Οίτυλο, διαμονή Νέο Οίτυλο

Τα Ενοικιαζόμενα δωμάτια του “Καπετάν Νικήτα” βρίσκονται στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό της Μάνης στο Νέο Οίτυλο, μόλις 100 μέτρα από την αμμουδιά της Τσίπας. Ξυπνήστε αντικρίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας και ξεκινήστε την εξερεύνηση σας στα μοναδικά τριγύρω χωριά και τις κρυστάλλινες παραλίες της Μάνης!

Νέο Οίτυλο: Η Τσίπα που μετονομάσθηκε σε Νέο Οίτυλο το 1903, απέχει 4,5 km από το Οίτυλο και 6 km από την Αρεόπολη. Σ’αυτή την όμορφη παραλία σε απόσταση 100 μέτρων από τη θάλασσα βρίσκεται το φιλόξενο κατάλυμα μας Καπετάν Νικήτας.
Διαθέτουμε γκαρσονιέρες πλήρως εξοπλισμένες και δωμάτια με θέα στον κόλπο του Νέου Οιτύλου.  Για την διευκόλυνσή σας, υπάρχει WiFi και για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας διαθέτουμε χώρο πάρκινγκ.
  • Ευέλικτο checkout
  • Δωμάτια με κουζίνα
  • Δωρεάν WiFi
  • Δωρεάν Parking
  • Τιμές πολύ λογικές

GALLERY

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed