Ασφαλιστικό γραφείο Καλλιθέα, ασφαλιστές Καλλιθέα, ασφάλειες αυτοκινήτων Καλλιθέα, ασφάλεια κατοικίας-σκαφών Καλλιθέα, ασφάλιση υγείας-ζωής Καλλιθέα, Value

Ασφαλιστικό γραφείο Καλλιθέα Insurance Value

Σχετικά με “Ασφαλιστικό γραφείο Καλλιθέα”

Ασφαλιστικό γραφείο Καλλιθέα, ασφαλιστές Καλλιθέα, ασφάλειες αυτοκινήτων Καλλιθέα, ασφάλεια κατοικίας-σκαφών Καλλιθέα, ασφάλιση υγείας-ζωής Καλλιθέα

Ποιοι είμαστε;

μια συνετή και συνεπής επιχείρηση, που πετυχαίνουμε βιώσιμες λύσεις αναγκών για τους πελάτες. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Στόχος μας

είναι το συμφέρον του πελάτη. Προστατεύουμε το δικαίωμα, να έχει στην υπηρεσία που αγοράζει, την καλύτερη δυνατή λύση στη σχέση ποιότητας προς κόστος.

 

Η δραστηριότητα μας είναι στον τομέα προώθησης προϊόντων ασφαλιστικών προγραμμάτων και στον τομέα της ενέργειας για παροχή οικονομικών λύσεων σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Είμαστε απόλυτα ανεξάρτητοι και δεν δεσμευόμαστε με καμία από τις συνεργαζόμενες εταιρίες.

Επιδιώκουμε η επιλογή της κάθε είδους παροχής και προϊόντος που προωθούμε, να πληροί όλες τις προδιαγραφές που πρέπει και προβλέπονται από το νόμο.

Για τους παραπάνω λόγους επιλέγουμε συνδυασμούς προϊόντων, ώστε να επιτυγχάνουμε πάντα την καλύτερη κάλυψη αναγκών του πελάτη, προσφέροντας κατά αυτό τον τρόπο απόλυτα προσωποποιημένες λύσεις.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed