Ασφάλειες Ιωάννινα, ασφάλειες αυτοκινήτου Ιωάννινα, ασφάλειες μοτοσυκλέτας Ιωάννινα, ασφάλιση κατοικίας Ιωάννινα, ασφάλεια υγείας Ιωάννινα, ασφάλεια ζωής Ιωάννινα, αποταμίευση Ιωάννινα, Τσιλιμή

Ασφάλειες Ιωάννινα Τσιλιμή Αλεξάνδρα

Σχετικά με “Ασφάλειες Ιωάννινα”

Ασφάλειες Ιωάννινα, ασφάλειες αυτοκινήτου Ιωάννινα, ασφάλειες μοτοσυκλέτας Ιωάννινα, ασφάλιση κατοικίας Ιωάννινα, ασφάλεια υγείας Ιωάννινα, ασφάλεια ζωής Ιωάννινα, αποταμίευση Ιωάννινα

H εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στον χώρο των ασφαλίσεων. Αναλαμβάνoυμε για λογαριασμό σας την ερευνά στην ασφαλιστική αγορά, για να σας προτείνουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους κάλυψης των ασφαλιστικών σας αναγκών.

Το Ασφαλιστικό Πρακτορείο ΤΣΙΛΙΜΗ συνεργάζεται με όλες τις αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής αγοράς.

Είμαστε εξειδικευμένοι στα ασφαλιστικά θέματα, ενώ η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας είναι καθοριστική στην πλήρη ανάλυση των ασφαλιστικών αναγκών, και διεκδικούμε καλύτερους όρους για τον ασφαλισμένο πελάτη.

Ο Στόχος Μας

Στόχος της εταιρείας μας είναι η επιβράβευση των καλών οδηγών, ασφαλή και έξυπνα σπίτια, καλή υγεία και μέσω των υπηρεσιών μας να σας προσφέρουμε μια πιο ξέγνιαστη και χαρούμενη ζωή.

 

Το Όραμα Μας

Η εταιρεία μας οραματίζεται ένα κόσμο με ανθρώπους γεμάτους αισιοδοξία, ενέργεια και χαρά σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Δουλεύουμε καθημερινά γι’αυτό και με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε θέλουμε να το πετύχουμε.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed