Ανδρικά ενδύματα Κως Berto Lucci

Ντιντόρης Νικόλαος

Σχετικά με “Ανδρικά ενδύματα Κως

Ανδρικά ενδύματα Κως, ανδρικά ρούχα Κως, ιταλικά ρούχα Κως, ιταλικά ενδύματα Κως, ποιοτικά ανδρικά ρούχα Κως, κοστούμια Κως, παντελόνια Κως. Σακάκια Κως, πουκάμισα Κως, μπλούζες Κως

Αν ψάχνετε για Ανδρικά ενδύματα στην Κω, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημα Berto Lucci του Ντιντόρη Νικόλαου. Θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία ανδρικών ιταλικών ρούχων, όπως κοστούμια, παντελόνια, σακάκια, πουκάμισα και μπλούζες.

Η εταιρεία BERTO LUCCI είναι μία από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της ανδρικής ένδυσης. Προσφέρει προϊόντα ιταλικού design και ποιότητας για τον άνδρα, σε προσιτές τιμές. Ο σχεδιασμός γίνεται από εταιρεία με έδρα την Ιταλία, οι οποία σχεδιάζει και για άλλα μεγάλα brands. Αυτό μας κάνει να μη διαφέρουμε από άλλα μεγάλα Ευρωπαϊκά ονόματα του χώρου.

Είναι μια επιχείρηση με οικογενειακό και Ελληνικό χαρακτήρα, που ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα ανοίγοντας ένα κατάστημα ανδρικών ειδών στην Αθήνα το 1976. Μέσα σε διάστημα λίγων ετών κατόρθωσε να δώσει μια δυναμική ώθηση στο χώρο του ανδρικού ενδύματος προσεγγίζοντας τον Έλληνα καταναλωτή με ποιοτικές και σύμφωνες με τη διεθνή μόδα προτάσεις ένδυσης.

Συνεχής εξέλιξη, αξιοπιστία και αγάπη γι’αυτή τη δουλειά!

Η συνεχής εξέλιξη, η αξιοπιστία μας και η αγάπη μας γι’αυτή τη δουλειά μας κρατάει τόσα χρόνια στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των πελατών μας στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της ανδρικής ένδυσης στην Ελλάδα. Σήμερα λειτουργεί οχτώ σημεία λιανικής πώλησης στην Αττική, δώδεκα στην υπόλοιπη Ελλάδα, δύο στην Κύπρο και τρία OUTLET απασχολώντας πάνω από 80 εργαζόμενους. Το δίκτυο διανομής επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, με την εδραίωση της μέγιστης ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στον πελάτη τόσο της χονδρικής όσο και της λιανικής πώλησης.

Τα καταστήματα BERTO LUCCI γνωρίζουν εξαιρετική επιτυχία και αποδοχή από το κοινό και κυρίως οικοδομούν μια ισχυρή αναγνωρισιμότητα

Φιλοσοφία BERTO LUCCI

Διαθέτει ευρύτατη συλλογή ολοκληρωμένων προτάσεων όπως κουστούμια, πουκάμισα, μπουφάν, μπλούζες, παντελόνια και αξεσουάρ. Casual, βραδυνές και bussiness chic εμφανίσεις θα απογειώσουν το “look” σας, με επιλογές στο design και στη απεριόριστη χρωματική επιλογή.

Στόχος της εταιρείας BERTO LUCCI είναι η συνεχής ικανοποίηση των πελατών της με σεβασμό και συνέπεια, προσφέροντάς τους εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, μοναδική εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές και ιδιαίτερες προτάσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

Classic και Formal γραμμές ενώνονται με trendy στοιχεία. Casual διάθεση και διαχρονική κομψότητα φλερτάρουν με ατελείωτη range of colors.

Το brand BERTO LUCCI έχει τη δική του μοναδική ενδυματολογική φιλοσοφία, ισχυρό στιλ, δεδομένη ποιότητα.

 

Ανδρικά ενδύματα Κως, ανδρικά ρούχα Κως, ιταλικά ρούχα Κως, ιταλικά ενδύματα Κως, ποιοτικά ανδρικά ρούχα Κως, κοστούμια Κως, παντελόνια Κως. Σακάκια Κως, πουκάμισα Κως, μπλούζες Κως

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed