Βουλκανιζατέρ Κοζάνη Σεμερτζίδης Λάζαρος

Σχετικά με : Βουλκανιζατέρ Κοζάνη

Βουλκανιζατέρ Κοζάνη, ελαστικά Κοζάνη, ζάντες Κοζάνη, αμορτισέρ Κοζάνη, τοποθετήσεις ελαστικών αυτοκινήτου Κοζάνη, ελαστικά μηχανών Κοζάνη, service ελαστικών Κοζάνη

Το βουλκανιζατέρ του κ. Σεμερτζίδη είναι στην περιοχή Κοζάνη στην οδό Καραμανλή 27. Δραστηριοποιείται 26 χρόνια στο χώρο των ελαστικών και των αξεσουάρ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Διαθέτει δύο καταστήματα στο νομό Κοζάνης, εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν οποιαδήποτε εργασία που αφορά τα ελαστικά, τις ζάντες ή τα αμορτισέρ του οχήματος σας καθώς και ειδικό χώρο για φύλαξη των ελαστικών όπου υπάρχουν συνθήκες κατάλληλες για την αποθήκευση τους. Πέραν των καταστημάτων διαθέτει και κινητό service για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας .

Τα Ελαστικά Σεμερτζίδης είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Michelin για τον νομό Κοζάνης. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη προϊόντων και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών, ζαντών, αμορτισέρ και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Σας περιμένουμε στα καταστήματα μας για να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξυπηρέτηση.

Οι υπηρεσίες :
  • ζάντες 
  • αμορτισέρ 
  • τοποθετήσεις ελαστικών αυτοκινήτου
  • ελαστικά μηχανών
  • service ελαστικών και άλλα…

GALLERY

Βουλκανιζατέρ Κοζάνη, ελαστικά Κοζάνη, ζάντες Κοζάνη, αμορτισέρ Κοζάνη, τοποθετήσεις ελαστικών αυτοκινήτου Κοζάνη, ελαστικά μηχανών Κοζάνη, service ελαστικών Κοζάνη. Ελαστικό, ζάντα, τοποθέτηση 

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed