βιβλιοπωλείο Αγία Παρασκευή,ξενόγλωσσα βιβλία Αγία Παρασκευή, εκπαιδευτικά βιβλία Αγία Παρασκευή, σχολικά είδη Αγία Παρασκευή

βιβλιοπωλείο Αγία Παρασκευή liber Χριστάκος Ιωάννης

Σχετικά με : βιβλιοπωλείο Αγία Παρασκευή 

βιβλιοπωλείο Αγία Παρασκευή, ξενόγλωσσα βιβλία Αγία Παρασκευή, εκπαιδευτικά βιβλία Αγία Παρασκευή, γραφική ύλη Αγία Παρασκευή , σχολικά είδη Αγία Παρασκευή

 

Στο βιβλιοπωλείο libre θα βρείτε βιβλία σε διάφορες κατηγορίες όπως και ότι χρειάζεται για το γραφείο αλλά και για την σχολική χρονιά.

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη για το βιβλίο. Και μετά ήρθε να προστεθεί η αγάπη για επικοινωνία με τους ανθρώπους. Έτσι δημιουργήθηκε το νέο βιβλιοπωλείο στην Αγία Παρασκευή. Σ΄ ένα χώρο φωτεινό στεγάζουμε βιβλία που αγαπάμε. Aλλά και αυτά που ξεχωρίζουμε για την ομορφιά τους και την ποιότητά τους από τη νέα εκδοτική παραγωγή. Όχι μόνο από τους μεγάλους εκδότες αλλά και από τους μικρούς  ποιοτικούς, που φέρνουν φρέσκο αέρα με τις προτάσεις τους στους φίλους αναγνώστες.

Το βιβλιοπωλείο μας το ονομάσαμε Liber για να συνυπάρχει το βιβλίο με την ελευθερία που αποτελούν βασικά συστατικά της πνευματικής ζωής.

Η καθημερινή συζήτηση για βιβλία γίνετε αφορμή για να εκφραστούν απόψεις αλλά και ιδέες για τις ανάγκες που γεννά η ζωή όλων μας. Αλλά και η ανάγκη για σιωπή του επισκέπτη που θέλει να περιηγηθεί στον κόσμο του βιβλίου με γαλήνη.

Επίσης, παρέχουμε- μέσω παραγγελίας- κάθε βιβλίο που κυκλοφορεί. Συμπεριλαμβανομένων των ξενόγλωσσων και εκπαιδευτικών, στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Βέβαια, η επικοινωνία μας με τον κόσμο μας οδηγεί να εμπλουτίζουμε τις προτάσεις μας για να καλύψουμε περισσότερες καθημερινές ανάγκες. Όπως σε βασικά είδη γραφικής ύλης, δυνατότητα εκτυπώσεων. Όμορφα είδη δώρων διασκέδασης και απασχόλησης, ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Εδώ, στο φιλόξενο Κοντόπευκο, στην Αγία Παρασκευή, φιλοδοξούμε να εδραιώσουμε ένα χώρο ζωντανό. Σημείο συνάντησης ανθρώπων και απόψεων. Ένα χώρο φωτεινό για κάθε αναγνώστη

 

βιβλιοπωλείο Αγία Παρασκευή, ξενόγλωσσα βιβλία Αγία Παρασκευή, εκπαιδευτικά βιβλία Αγία Παρασκευή, γραφική ύλη Αγία Παρασκευή , σχολικά είδη Αγία Παρασκευή

 

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed