Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Παρθενώνος 39 και Ροβέρτου Γκάλι, Μακρυγιάννη - Αθήνα Αττικής

GPS

37.968795738867, 23.725854486725

Τηλέφωνο

Σχολή καταδύσεων Μακρυγιάννη Αθήνα, μαθήματα κατάδυσης Μακρυγιάννη Αθήνα, καταδυτικός εξοπλισμός Μακρυγιάννη Αθήνα, αεροσυμπιεστές Μακρυγιάννη Αθήνα. Σχολές-δάσκαλος-μάθημα κατάδυσης Μακρυγιάννη Αθήνα, SEEMANN

Σχολή καταδύσεων Μακρυγιάννη Αθήνα Seemann

Σχετικά με : Σχολή καταδύσεων Μακρυγιάννη Αθήνα

Σχολή καταδύσεων Μακρυγιάννη Αθήνα, μαθήματα κατάδυσης Μακρυγιάννη Αθήνα, καταδυτικός εξοπλισμός Μακρυγιάννη Αθήνα, αεροσυμπιεστές Μακρυγιάννη Αθήνα. Σχολές-δάσκαλος-μάθημα κατάδυσης Μακρυγιάννη Αθήνα

Η σχολή αυτόνομης κατάδυσης “Seemann” του Αλή Πουρακμπάρ έχει ιστορία πολλών ετών. Ιδρύθηκε το 1983 με την επωνυμία «Διεθνής σχολή αυτοδυτών» και έδρα την οδό Χατζηχρήστου, στην Ακρόπολη. Στη συνέχεια άλλαξε χώρο εγκατάστασης, εξαιτίας απαλλοτρίωσης αυτού για τη δημιουργία του νέου μουσείου της περιοχής.

Σήμερα στεγάζεται σε ισόγειο κατάστημα επί των οδών Παρθενώνος 39 και Ροβέρτου Γκάλη και φέρει την επωνυμία Seemann Sub. Είναι νόμιμα αναγνωρισμένη από το Υ.Ε.Ν. και λειτουργεί βάσει των εθνικών προτύπων καταδύσεων αναψυχής. Από το 1983 μέχρι και σήμερα, έχουν πιστοποιηθεί αρκετές εκατοντάδες αυτοδυτών όλων των επιπέδων.

Ο διευθυντής της σχολής, Αλή Πουρακμπάρ, είναι προπονητής αυτοδυτών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, 3***. Εκπαιδευτής της CMAS, της IANTD, της SSI και έχει διατελέσει πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκπαιδευτών επί σειρά ετών. Αρκετοί νέοι επαγγελματίες του χώρου έχουν διαβεί το κατώφλι της αυτόνομης κατάδυσης, εκπαιδευόμενοι από τα χέρια του, στην Ελληνική Ομοσπονδία.

Σπούδασε στη Γερμανία αποκτώντας το πτυχίο του μηχανολόγου μηχανικού.

Με την καλή διάθεση και το μεράκι του για την παροχή σωστού και οικονομικού service αεροσυμπιεστών και καταδυτικού εξοπλισμού, πρωτοστατεί στον ελληνικό χώρο. Σχετικά με την εκπαίδευση αυτοδυτών και για πολλά έτη συνεργάζεται με τον Μάνο Βλαντή. Ο Μάνος είναι 3*** Εκπαιδευτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας CMAS ΕΟΥΔΑ. Με 11 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση εστιάζει στην ευχάριστη, μα πρωτίστως ασφαλή διεξαγωγή όλων των σχολείων κατάδυσης. Κοινός στόχος για Αλή και Μάνο, η πλήρης κατανόηση των ασφαλών πρακτικών κατάδυσης από τους εκπαιδευόμενους.

Εξοπλισμός

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα όσον αφορά στον εξοπλισμό καταδύσεων, για αγορά ή ενοικίαση, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Οι μεγαλύτερες εταιρείες καταδυτικού εξοπλισμού σάς περιμένουν για να τις ανακαλύψετε. Μέσω μιας πλήρους γκάμας προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ενός αρχάριου αυτοδύτη, αλλά και ενός επαγγελματία! Βρείτε εξοπλισμό κατάδυσης SCUBAPRO, SUBGEAR, UWATEC.

Όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για την εμπειρία σας στον κόσμο του βυθού!
 • Μάσκες / Φιάλες
 • Ρυθμιστές αναπνοής
 • Στολές κατάδυσης
 • Αξεσουάρ κατάδυσης
 • Τζάκετ
 • Ρολόγια
 • Τσάντες κατάδυσης
 • Βατραχοπέδιλα κ.ά.

Στη Seemann θα βρείτε μια πλήρη γκάμα προϊόντων που είναι ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες. Από 100 lt/min έως και 1500 lt/min. Τα προϊόντα της εταιρείας LW COMPRESSORS είναι αυτή τη στιγμή τα δημοφιλέστερα και ασφαλέστερα στο είδος τους, παγκοσμίως.

Η εταιρεία μας προσφέρει άμεσο και αξιόπιστο service σε όλα τα είδη κατάδυσης ανεξαρτήτου μάρκας/προμηθευτή και τύπου προβλήματος.

 • ρυθμιστές
 • αεροσυμπιεστές
 • ψαροντούφεκα κ.λπ.

Ο Αλή Πουρακμπάρ, ως εξειδικευμένος μηχανολόγος μηχανικός, αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών service με μοναδική ποιότητα, εγγύηση και, μάλιστα, στις πιο καλές τιμές ολόκληρης της αγοράς!

 

Επίσης ρητό τους, κοινά αποδεκτό, είναι το παρακάτω:

«Τα χρήματα που δίνετε ως εκπαιδευόμενοι δεν αφορούν στην αγορά του πτυχίου, αφορούν στην παροχή εκπαίδευσης»

Αυτό σημαίνει ότι, όποιος επιθυμεί να πιστοποιηθεί αυτοδύτης, θα πρέπει να αποδείξει την κατανόηση και την εφαρμογή των κανόνων της κατάδυσης, θεωρητικώς και πρακτικώς. Το πτυχίο του αυτοδύτη στη σχολή μας κερδίζεται -δεν αγοράζεται. Και μιας και μιλάμε για πτυχία, η σχολή είναι πιστοποιημένη να χορηγεί πτυχία της SSI, της IANTD και της CMAS ΕΟΥΔΑ. Τα σχολεία κατάδυσης αφορούν σε όλα τα επίπεδα ερασιτεχνών αυτοδυτών και πολλών ειδικοτήτων κατάδυσης των παραπάνω οργανισμών.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed