Ψυχιατρική κλινική Βέροιας Λαζοχώρι, ψυχοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, εργοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, φυσικοθεραπείες Βέροιας Λαζοχώρι, κοινωνική λειτουργός Βέροιας Λαζοχώρι, Ασκληπιός ΑΕ

Ψυχιατρική κλινική Βέροιας Λαζοχώρι Ημαθίας Θεραπευτήριο Ασκληπιός Α.Ε.

Σχετικά με : Ψυχιατρική κλινική Βέροιας Λαζοχώρι Ημαθίας

Ψυχιατρική κλινική Βέροιας Λαζοχώρι, ψυχοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, εργοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, φυσικοθεραπείες Βέροιας Λαζοχώρι, κοινωνική λειτουργός Βέροιας Λαζοχώρι

Η Ψυχιατρική κλινική Βέροιας ” Θεραπευτήριο Ασκληπιός Α.Ε. “ βρίσκεται στο Λαζοχώρι Ημαθίας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ποσό σημαντική είναι η παρουσία των αγαπημένων μας προσώπων στην ταχύτερη ψυχική και σωματική μας θεραπεία.

Σε αυτές τις κρίσιμες μέρες όμως, η πρόληψη και η αποφυγή έκθεσης όλων μας αλλά κυρίως των ευπαθών ομάδων, είναι ύψιστης σημασίας.

Για τον λόγο αυτό στο Θεραπευτήριο Ασκληπιός, υιοθετήσαμε νέους τρόπους επικοινωνίας. Όπως αυτόν της επικοινωνίας μέσω βιντεοκλήσης έτσι ώστε να μειώσουμε τις αποστάσεις, με ασφάλεια! Έτσι οι νοσηλευόμενοι μας μπορούν να επικοινωνούν με τις οικογένειες τους πλέον καθημερινά και με ασφάλεια!

Ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς των ασθενών μας για την κατανόηση και την συνεργασία τους σε αυτή την δύσκολη για όλους μας περίοδο.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ 

Η βασική αρχή του ιδρυτή του Θεραπευτηρίου Ασκληπιός, Συμεών Δερέ, ήταν η φροντίδα των ψυχικά πασχόντων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απαραίτητη προϋπόθεση θεωρούσε την: ”Αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο και την Επιστήμη”. Αυτά τα δύο συστατικά, αποτελούν τις αρχές με τις οποίες οι επόμενες γενιές συνεχίζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Καθημερινά δεχόμαστε αιτήματα για περίθαλψη όχι μόνο από τον νομό Ημαθίας, αλλά και από περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας. Παρόλα αυτά, ακολουθούμε πιστά τις διεθνείς τάσεις της σύγχρονης ψυχιατρικής. Επιμένουμε να λειτουργούμε ως δομή με μικρό αριθμό νοσηλευομένων ασθενών.

Καθήκον και υποχρέωσή μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των ασθενών μας. Για τη βέλτιστη φροντίδα της ψυχικής τους υγείας και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους αλλά και κατά την κοινωνική τους επανένταξη. Το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Ασκληπιός έχει αφοσιωθεί στο να βοηθάει ανθρώπους να βελτιώσουν την υγεία τους και την ευημερία τους.

Η κλινική έχει καθιερώσει μια παράδοση και φήμη για την υψηλή ποιότητα στη φροντίδα των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Απώτερος στόχος της κλινικής ήταν ανέκαθεν η δημιουργία ενός περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής. ‘Όπου θα εφαρμόζονται σύγχρονες εγκεκριμένες θεραπευτικές μέθοδοι από τους επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες της. Έτσι ώστε να αποτελεί εγγύηση για την θεραπεία των ασθενών που νοσηλεύει. Με αναγνωρισμένους ιατρούς, κορυφαία τεχνολογία και μια ειλικρινή δέσμευση για την κοινότητα, παρέχουμε προηγμένες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

Σκοπός μας είναι να κάνουμε μια πραγματική διαφορά και με διάρκεια για όλους εκείνους που υποστηρίζουμε. Προσφέρουμε φροντίδα τόσο κατά την οξεία, όσο και κατά την χρόνια φάση των παθήσεων. Με στόχο την σταθεροποίηση των χρόνιων παθήσεων και την επανακοινωνικοποίηση των ασθενών μας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ 

Από τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό μέχρι και τους υπαλλήλους, ο κάθε ένας εργαζόμενος στο Θεραπευτήριο Ασκληπιός είναι μέρος μιας εκτεταμένης οικογένειας. Αυτοί οι άνθρωποι περνούν αμέτρητες ώρες βοηθώντας το Θεραπευτήριο Ασκληπιός να ολοκληρώσει την αποστολή του στη κοινωνία. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα βασικό κομμάτι της αποστολής του Θεραπευτηρίου Ασκληπιός καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους ασθενείς μας.

Είναι όλα μέρος της ανθρωποκεντρικής αποστολής μας. Φιλοδοξία και συνεχής προσπάθεια όλων των εργαζομένων του Θεραπευτηρίου μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιστημονικού και νοσηλευτικού επιπέδου από στελέχη πρόθυμα με ανθρωπιά, ευαισθησία και κατανόηση, άρτια εκπαιδευμένα με πολυετή εμπειρία σε όλο το φάσμα της ψυχικής υγείας.

Τόσο η διεύθυνση όσο και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Ασκληπιός στόχο έχουν να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα συνεργασίας με τον ασθενή και την οικογένειά του και να καταβάλλουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να φανούν χρήσιμοι στην αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να δημιουργείτε μια ήρεμη, λογική και με κατανόηση συνεργασία με την οικογένεια του ασθενούς.

Υπηρεσίες :
  • ψυχοθεραπεία
  • εργοθεραπεία
  • φυσικοθεραπεία
  • κοινωνικοί λειτουργοί
  • ατομικές συνεδρίες
  • ενημέρωση οικογενείας ασθενών και άλλα…

 

 

 

 

Ψυχιατρική κλινική Βέροιας Λαζοχώρι, ψυχοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, εργοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, φυσικοθεραπείες Βέροιας Λαζοχώρι, κοινωνική λειτουργός Βέροιας Λαζοχώρι. Ψυχιατρικές κλινικές, ψυχολόγοι, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, Θεραπευτήριο Ασκληπιός Ψυχιατρική κλινική Βέροιας Λαζοχώρι, ψυχοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, εργοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, φυσικοθεραπείες Βέροιας Λαζοχώρι, κοινωνική λειτουργός Βέροιας Λαζοχώρι. Ψυχιατρικές κλινικές, ψυχολόγοι, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, Θεραπευτήριο Ασκληπιός Ψυχιατρική κλινική Βέροιας Λαζοχώρι, ψυχοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, εργοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, φυσικοθεραπείες Βέροιας Λαζοχώρι, κοινωνική λειτουργός Βέροιας Λαζοχώρι. Ψυχιατρικές κλινικές, ψυχολόγοι, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, Θεραπευτήριο Ασκληπιός

Ψυχιατρική κλινική Βέροιας Λαζοχώρι, ψυχοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, εργοθεραπεία Βέροιας Λαζοχώρι, φυσικοθεραπείες Βέροιας Λαζοχώρι, κοινωνική λειτουργός Βέροιας Λαζοχώρι. Ψυχιατρικές κλινικές, ψυχολόγοι, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, Θεραπευτήριο Ασκληπιός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed