Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

1ο χλμ. Αμπελώνα - Τύρναβος, Λάρισα, τκ : 40400, Λάρισας

GPS

39.750475, 22.3500923

Τηλέφωνο

Παγοποιείο Λάρισα Μπασδέκης Μιχάλης

Σχετικά με : Παγοποιείο Λάρισα

Παγοποιείο Λάρισα, βιοτεχνία πάγου Λάρισα, εμπόριο πάγου Λάρισα, παραγωγή πάγου Λάρισα, τριμμένος πάγος Λάρισα, παγάκια Λάρισα

Το παγοποιείο του κ. Μπασδέκη βρίσκεται στην περιοχή Λάρισα. Δραστηριοποιείται από το 1996 με την παραγωγή και εμπορία πάγου εξυπηρετώντας άμεσα και οικονομικά επιχειρήσεις στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.

Διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον, 7 φορτηγάκια ψυγεία καθώς και έμπειρο προσωπικό. Η επιχείρησή μας μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας για παγάκια και πάγο.

Η επιχείρησή μας είναι η μοναδική στην Θεσσαλία που διαθέτει αυτόματη γραμμή παραγωγής η οποία μας δίνει την δυνατότητα να παράγουμε ημερησίως ένα μεγάλο αριθμό από παγάκια και πάγο. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε κάθε παραγγελία σας είτε πρόκειται για χονδρική είτε για λιανική πώληση.

GALLERY

Παγοποιείο Λάρισα, βιοτεχνία πάγου Λάρισα, εμπόριο πάγου Λάρισα, παραγωγή πάγου Λάρισα, τριμμένος πάγος Λάρισα, παγάκια Λάρισα. Παγοποιεία, βιοτεχνίες, παραγωγές, τριμμένοι πάγοι, παγάκι

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed