Ορθοδοντικός Ρόδος Πέτας Στυλιανός

Home » ΥΓΕΙΑ » Οδοντίατροι/Ορθοδοντικοί » Ορθοδοντικός Ρόδος Πέτας Στυλιανός

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΕΠΑΦΗ


Address

28ης Οκτωβρίου 26, (1ος Όροφος ), Ρόδος, τ.κ.: 85131, Δωδεκανήσων

GPS

36.4502827, 28.2202474

Social


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ορθοδοντικός Ρόδος, ειδικός ορθοδοντικός Ρόδος, ορθοδοντικός παίδων Ρόδος, ορθοδοντικός ενηλίκων Ρόδος. Σιδεράκια Ρόδος, διάφανα σιδεράκια Ρόδος. Ορθοδοντικοί Ρόδος, Πέτας

Ορθοδοντικός Ρόδος Πέτας Στυλιανός

Σχετικά με : Ορθοδοντικός Ρόδος

Ορθοδοντικός Ρόδος, ειδικός ορθοδοντικός Ρόδος, ορθοδοντικός παίδων Ρόδος, ορθοδοντικός ενηλίκων Ρόδος. Σιδεράκια Ρόδος, διάφανα σιδεράκια Ρόδος. 

 

Ο Dr. Πέτας Στυλιανός είναι Ειδικός ορθοδοντικός και έχει το ιατρείο του στη Ρόδο στην οδό 28ης Οκτωβρίου 26, στον 1ο Όροφο.

Ο ειδικός ορθοδοντικός Dr. Πέτας Στυλιανός Med Dent διατηρεί ιατρείο στη Ρόδο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε παιδιά και ενήλικες. Ο Dr. Πέτας Στυλιανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αρχάγγελο Ρόδου, όπου και τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο. Στη συνέχεια, το 1979 αποφοίτησε από το κολλέγιο Mainz Γερμανίας και κατόπιν, το 1985, από την Οδοντιατρική Σχολή Erlangen Γερμανίας. Το 1991 αποκτά τον τίτλο του διδάκτορα Πανεπιστημίου Tübingen Γερμανίας. Η μελέτη του και η διδακτορική του εργασία στη «συμπεριφορά των παραγόντων VII & XIII σε αυτομεταγγιζόμενους ασθενείς» γίνεται πρωτοπόρος θεραπεία, ασυγκρίτως υπερέχουσα των ομολόγων, λόγω μείωσης της απώλειας αίματος (60%) κατά την επέμβαση.

Μετά την πολυετή εμπειρία του σε μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ορθοδοντικές κλινικές του Düsseldorf, με δυναμικότητα 1.200 ασθενών σε μόνιμη βάση, ολοκληρώνει την τεχνογνωσία και την εκπαίδευση στην επιστήμη του στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Μονάχου το 1991. Εκεί του προσφέρεται, παράλληλα, μια άριστη ευκαιρία να εμβαθύνει τις γνώσεις του στη μυολειτουργική θεραπεία, στην προσέγγιση της ψυχολογίας και της άριστης επικοινωνίας με τους ασθενείς, τμήμα απαραίτητο και αναπόσπαστο κάθε υγιούς συνεργασίας. Από το 1992 και μετά ο Dr. Πέτας Στυλιανός εργάζεται και δραστηριοποιείται στη Ρόδο. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Η αγάπη του για τη φύση και τη ζωγραφική απασχολούν τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργικά.

Ιατρείο

Στο ιατρείο του χρησιμοποιούνται όλες οι σύγχρονες τεχνικές της ορθοδοντικής, προς όλες τις ηλικίες και με όλα τα είδη μηχανισμών, όπως εξωτερικά και εσωτερικά άγκιστρα (brackets), μεταλλικά και διαφανή, κινητοί μηχανισμοί (μασκάκια). Επίσης, διατίθενται διαφανείς νάρθηκες (τρυγμού, κροταφογναθικού συνδρόμου), λειτουργικά μηχανήματα και παρέχεται αόρατη ορθοδοντική (Invisalign). Η θεραπεία με Invisalign είναι ένας πρακτικά αόρατος τρόπος για να ισιώσετε τα δόντια σας. Με τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας τρισδιάστατης απεικόνισης σε υπολογιστή, το Invisalign παρουσιάζει το πλήρες πλάνο θεραπείας σας, με βάση τη συνταγογράφηση που δίνει ο ιατρός, από την αρχική θέση των δοντιών σας έως την τελική επιθυμητή θέση.

Στη συνέχεια, κατασκευάζεται μια σειρά από διάφανους νάρθηκες, ειδικά για τα δόντια σας, ώστε να μετακινούνται λίγο-λίγο. Θα φοράτε τον κάθε νάρθηκα για περίπου δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα τον αντικαθιστάτε με τον επόμενο στη σειρά, έτσι ώστε τα δόντια να μετακινούνται προοδευτικά προς την αναμενόμενη τελική θέση. Ο χρόνος της θεραπείας εξαρτάται από τις ανάγκες σας και θα προσδιοριστεί από τον ιατρό. Για ολοκληρωμένες λύσεις σε λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα, επικοινωνήστε με τον ειδικό ορθοδοντικό Dr. Πέτα Στυλιανό, στη Ρόδο, και αναδείξτε το χαμόγελό σας.

Υπηρεσίες :
  • Ορθοδοντική ανηλίκων, εφήβων, ενηλίκων
  • Μέθοδος Invisaling 
  • Σιδεράκια κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

GALLERY

Ορθοδοντικός Ρόδος, ειδικός ορθοδοντικός Ρόδος, ορθοδοντικός παίδων Ρόδος, ορθοδοντικός ενηλίκων Ρόδος. Σιδεράκια Ρόδος, διάφανα σιδεράκια Ρόδος. Ορθοδοντικοί Ρόδος, Πέτας Ορθοδοντικός Ρόδος, ειδικός ορθοδοντικός Ρόδος, ορθοδοντικός παίδων Ρόδος, ορθοδοντικός ενηλίκων Ρόδος. Σιδεράκια Ρόδος, διάφανα σιδεράκια Ρόδος. Ορθοδοντικοί Ρόδος, Πέτας Ορθοδοντικός Ρόδος, ειδικός ορθοδοντικός Ρόδος, ορθοδοντικός παίδων Ρόδος, ορθοδοντικός ενηλίκων Ρόδος. Σιδεράκια Ρόδος, διάφανα σιδεράκια Ρόδος. Ορθοδοντικοί Ρόδος, Πέτας

Ορθοδοντικός Ρόδος, ειδικός ορθοδοντικός Ρόδος, ορθοδοντικός παίδων Ρόδος, ορθοδοντικός ενηλίκων Ρόδος. Σιδεράκια Ρόδος, διάφανα σιδεράκια Ρόδος. Ορθοδοντικοί Ρόδος