Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Δημοκρατίας 12, Ζωγράφου τκ: 15772, Αττικής

GPS

37.9777006, 23.7698493

Τηλέφωνο
Ιστός

-

Μικροβιολογικό εργαστήριο Ζωγράφου, μικροβιολόγος Ζωγράφου, βιοπαθολόγος Ζωγράφου, διαγνωστικό κέντρο Ζωγράφου, μικροβιολόγος συμβεβλημένη με εοπυυ Ζωγράφου, παιδική αιμοληψία Ζωγράφου, Βαλσαμοπούλου

Μικροβιολογικό εργαστήριο Ζωγράφου Βαλσαμοπούλου Κυριακή

Σχετικά με: Μικροβιολογικό εργαστήριο Ζωγράφου

Μικροβιολογικό εργαστήριο Ζωγράφου, μικροβιολόγος Ζωγράφου, βιοπαθολόγος Ζωγράφου, διαγνωστικό κέντρο Ζωγράφου, μικροβιολόγος συμβεβλημένη με εοπυυ Ζωγράφου, παιδική αιμοληψία Ζωγράφου

Το Μικροβιολογικό εργαστήριο, της ιατρού μικροβιολόγου Βαλσαμοπούλου Κυριακής, βρίσκεται στου Ζωγράφου, επί της οδού Δημοκρατίας 12.

Βιογραφικό

Η ιατρός  Βαλσαμοπούλου Κυριακή γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1961 και κατάγεται από την Αργολίδα. Τελείωσε το 1ο Λύκειο Ζωγράφου το 1979. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1986 με Βαθμό «Λίαν Καλώς». Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στη Μακρυρράχη Δομοκού στο Ν. Φθιώτιδας από τον Ιανουάριο 1987 έως και τον Φεβρουάριο του 1988. Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Μικροβιολογίας στο Γ.Ν. «Λαϊκό» από τον Μάρτιο του 1988 έως τον Μάρτιο του 1992.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας παρακολούθησε μαθήματα και εξασκήθηκε πρακτικά στις Καλλιέργειες Γεννητικού Συστήματος, Δέρματος και Εξαρτημάτων αυτού στα Νοσοκομεία: «Αλεξάνδρα» και «Α. Συγγρός». Από τον Μάρτιο του 1993 διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο στου Ζωγράφου όπου εκτελεί Μικροβιολογικές εξετάσεις με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα.

Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn από την αρχή σχεδόν της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας και μέλος του Δικτύου iatrica από τον Ιούλιο του 2014.

Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΠEEBI. Παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις της ειδικότητάς της και της Ιατρικής μέσω συνεδρίων και σεμιναρίων που διοργανώνονται από Ιατρικές εταιρείες και το Medisyn.

Εργασίες που συμμετείχε η Ιατρός Βαλσαμοπούλου Κυριακή και έχουν δημοσιευθεί:

 1. «Μελέτη της επίδρασης των μεταβολών του Σιδήρου ορού και των παραμέτρων της Γενικής εξέτασης αίματος επί του ποσοστού της Αιμοσφαιρίνης Α2». Παρουσιάστηκε στο 15ο Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο και δημοσιεύθηκε στα «Αρχεία της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών τόμος 7, Τεύχος 4, Ιούλιος-Αύγουστος ’90.
 2. «Μείωση του ποσοστού της Αιμοσφαιρίνης Α2 σε μη Σιδηροπενικές Αναιμίες».   Παρουσιάστηκε στο Αιματολογικό Διήμερο 26-27/10/8 στην Κρήτη και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Εφαρμοσμένη κλινική Μικροβιολογία και Εργαστηριακή Διαγνωστική» τόμος 7, τεύχος 21 Μαρτίου-Απριλίου 1992.
 3. «Εργαστηριακή και επιδημιολογική Διερεύνηση περιπτώσεων μικροβιαιμίας σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο» που παρουσιάστηκε στο 16ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο.

 

Μedisyn Quality System Plus

Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

– Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
– Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
– Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
– Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων.

Υπηρεσίες :
 • Αιματολογικό
 • Βιοχημικό
 • Ορμονολογικό
 • Μικροβιολογικό
 • Ανοσολογικό
 • Γενετικής
 • Αιμοληψία κατ΄οίκον
 • Παιδική αιμοληψία

 

Συμβάσεις με ταμεία :
 • INTERNATIONALE LIFE
 • MED4YOU
 • MONDIAL
 • ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΩΝ MEDITERANEO
 • ΕΟΠΥΥ
 • ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

 

 

Μικροβιολογικό εργαστήριο Ζωγράφου, μικροβιολόγος Ζωγράφου, βιοπαθολόγος Ζωγράφου, διαγνωστικό κέντρο Ζωγράφου, μικροβιολόγος συμβεβλημένη με εοπυυ Ζωγράφου, παιδική αιμοληψία Ζωγράφου, Βαλσαμοπούλου ilektronikoskatalogos_gr ilektronikoskatalogos_gr

Μικροβιολογικό εργαστήριο Ζωγράφου, μικροβιολόγος Ζωγράφου, βιοπαθολόγος Ζωγράφου, διαγνωστικό κέντρο Ζωγράφου, μικροβιολόγος συμβεβλημένη με εοπυυ Ζωγράφου, παιδική αιμοληψία Ζωγράφου

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed