Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΓΕΡΑΣΙΜΙΩΝ 14, ΣΠΑΤΑ

GPS

37.9835287, 23.8939345

Τηλέφωνο
E-mail

Μεταλλικές κατασκευές Σπάτα, αλουμινοκατασκευές Σπάτα, σιδηροκατασκευές Σπάτα, διαχωριστικά Σπάτα, κουφώματα-ρολά αλουμινίου Σπάτα, υαλοπετάσματα Σπάτα, πέργκολες Σπάτα, γκαραζόπορτες Σπάτα. Μεταλλικές περιφράξεις-πόρτες Σπάτα, Almel

Μεταλλικές κατασκευές Σπάτα Almel Μέλσας Παναγιώτης

Σχετικά με “Μεταλλικές κατασκευές Σπάτα”

Μεταλλικές κατασκευές Σπάτα, αλουμινοκατασκευές Σπάτα, σιδηροκατασκευές Σπάτα, διαχωριστικά Σπάτα, κουφώματα-ρολά αλουμινίου Σπάτα, υαλοπετάσματα Σπάτα, πέργκολες Σπάτα, γκαραζόπορτες Σπάτα. Μεταλλικές περιφράξεις-πόρτες Σπάτα

Η εταιρεία ALMEL δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και των σιδηροκατασκευών πάνω από 20 χρόνια και έχει συμμετάσχει σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Ελλάδα.

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής. Διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να παρέχει στους πελάτες της πιστοποιημένα προϊόντα άριστης ποιότητας.

Η εταιρεία στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες, οι οποίοι λόγω της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο και της τεχνογνωσίας που διαθέτουν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών και να δώσουν την ιδανική λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας υπόσχονται άριστη ποιότητα στην κατασκευή και γρήγορη τοποθέτηση των προϊόντων στο χώρο σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001:2008 και παρέχει κουφώματα με σήμανση CE, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 14351-1.

Όλα τα προϊόντα, που παρέχει είναι άψογα κατασκευασμένα, σύμφωνα και με τις προδιαγραφές των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής αλουμινίων.

Για το λόγο αυτό παρέχουμε 5 έτη εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία των προϊόντων μας. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε σε όλες της περιοχές της Ελλάδας.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να σας επισκεφθούμε στο χώρο σας για μια δωρεάν επιμέτρηση και να σας αποστείλουμε την προσφορά μας, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορους χρόνους παράδοσης .

 

Μεταλλικές κατασκευές Σπάτα, αλουμινοκατασκευές Σπάτα, σιδηροκατασκευές Σπάτα, διαχωριστικά Σπάτα, κουφώματα-ρολά αλουμινίου Σπάτα, υαλοπετάσματα Σπάτα, πέργκολες Σπάτα, γκαραζόπορτες Σπάτα. Μεταλλικές περιφράξεις-πόρτες Σπάτα

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed