Ξενοδοχείο Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα δωμάτια Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Αργοστόλι. Καταλύματα Αργοστόλι, διαμονή Αργοστόλι. Ξενοδοχεία Αργοστόλι, Byron Hotel

Ξενοδοχείο Αργοστόλι Byron Hotel

Σχετικά με : Ξενοδοχείο Αργοστόλι

Ξενοδοχείο Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα δωμάτια Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Αργοστόλι. Καταλύματα Αργοστόλι, διαμονή Αργοστόλι. 

 

Το Ξενοδοχείο ” Byron Hotel “ του Κολαϊτη Γεράσιμου Α.Ε. βρίσκεται στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς στην οδό Βύρωνος & Παπανδρέου Ανδρέα.

Το Hotel Byron χτίστηκε το 1990 στο κέντρο της πόλης του Αργοστολίου. Πολύ κοντά από το ξενοδοχείο βρίσκεται ο εμπορικός δρόμος (Λιθόστρωτο) και η κεντρική πλατεία της πόλης. Συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση. Τα ευρύχωρα και άνετα δωμάτια είναι κατάλληλα από 2 έως 5 άτομα. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι υψηλές, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην κατηγορία του.

Επίσης, το γεγονός ότι είναι οικογενειακή επιχείρηση, εξασφαλίζει στον επισκέπτη αμεσότητα, και ένα υπέροχα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν άνετα και περιποιημένα υπνοδωμάτια, ευρύχωρο μπάνιο, τηλεόραση, πρόσφατα ανακαινισμένες κουζίνες, μαγειρικά σκεύη και τραπέζι κουζίνας.

Είναι ένα ιδιαίτερο κτίριο με καταπράσινη αυλή, και η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε ένα όμορφο περιβάλλον αρμονικά δεμένο με το τοπίο και την ομορφιά της χώρας μας.

Μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Κεφαλονιάς βρίσκονται πολύ κοντά στο Αργοστόλι, και ακόμα κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο, δεν θα είχατε πρόβλημα με τη μετακίνησή σας εκεί. Κάθε μισή ώρα περνάει ένα λεωφορείο και κάνει στάση στη στάση του λεωφορείου έξω από το ξενοδοχείο.

Μη χάνετε χρόνο και κλείστε τη διαμονή σας στο Byron Hotel εκμεταλλευόμενοι τις εξαιρετικές μας τιμές και αποκτήστε το προνόμιο να βρίσκεστε κοντά στο κέντρο της πόλης. Το μόνο που έχετε να σκεφτείτε τώρα είναι οι μαγικές στιγμές κατά την παραμονή σας στην Κεφαλονιά…

Κάποιες από τις παροχές που προσφέρουμε είναι οι παρακάτω :

  • Διαμονή
  • Κουζίνα
  • Ψυγείο
  • Τηλεόραση
  • Κλιματισμός
  • Θέρμανση
  • Ιδιωτικό μπάνιο
  • Πρωινό κ.α.

Επισκεφθείτε μας για ονειρεμένες ημέρες ξεκούρασης.

GALLERY

Ξενοδοχείο Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα δωμάτια Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Αργοστόλι. Καταλύματα Αργοστόλι, διαμονή Αργοστόλι. Ξενοδοχεία Αργοστόλι, Byron Hotel Ξενοδοχείο Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα δωμάτια Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Αργοστόλι. Καταλύματα Αργοστόλι, διαμονή Αργοστόλι. Ξενοδοχεία Αργοστόλι, Byron Hotel Ξενοδοχείο Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα δωμάτια Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Αργοστόλι. Καταλύματα Αργοστόλι, διαμονή Αργοστόλι. Ξενοδοχεία Αργοστόλι, Byron Hotel

Ξενοδοχείο Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα δωμάτια Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Αργοστόλι. Καταλύματα Αργοστόλι, διαμονή Αργοστόλι. Ξενοδοχεία Αργοστόλι

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed