Κολυμβητήριο Νέα Ιωνία Αττικής Aqua Experts Kids Παπαχαριζάνου Αναστασία

Home » ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ » Κολυμβητήρια » Κολυμβητήριο Νέα Ιωνία Αττικής Aqua Experts Kids Παπαχαριζάνου Αναστασία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΕΠΑΦΗ


Address

Κιουταχείας 25, Νέα Ιωνία, τκ : 14341, Αττικής

GPS

38.0378311, 23.7442821

Telephone

Social


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Monday

8:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. 3:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ.

Tuesday

8:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. 3:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ.

Wednesday

8:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. 3:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ.

Thursday

8:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. 3:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ.

Friday

8:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. 3:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ.

Saturday

9:30 π.μ. – 6:00 μ.μ.

Sunday

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κολυμβητήριο Νέα Ιωνία Αττικής Aqua Experts Kids

Σχετικά με : Κολυμβητήριο Νέα Ιωνία Αττικής

Κολυμβητήριο Νέα Ιωνία Αττικής, κολύμβηση Νέα Ιωνία Αττικής, μαθήματα κολύμβησης Νέα Ιωνία Αττικής, κολύμβηση ενηλίκων Νέα Ιωνία Αττικής, aqua pilates Νέα Ιωνία Αττικής, aqua aerobic Νέα Ιωνία Αττικής

Το κολυμβητήριο της κ. Παπαχαριζάνου “Aqua Experts Kids” βρίσκεται στην Νέα Ιωνία Αττικής στην οδό Κιουταχείας 25.

Τo aqua experts kids είναι στην πραγματικότητα η μεταφορά των γνώσεων και εμπειριών της οικογένειας Παπαχαριζάνου που για περισσότερα από 20 χρόνια μετέχει στον χώρο, τόσο μέσα από την συμμετοχή σε αθλητικά και προπονητικά δρώμενα, όσο και από την δημιουργία-συντονισμό και λειτουργία προγραμμάτων κολύμβησης. Με τεράστια εμπειρία από την συμμετοχή στην δημιουργία και ανάπτυξη τμημάτων και προγραμμάτων σε αθλητικούς συλλόγους, αξιολογώντας και εκτιμώντας τις ανάγκες και επιθυμίες μικρών και μεγάλων για κάτι ξεχωριστό και πολυποίκιλο, δημιουργήθηκε ένα πρότυπο συγκρότημα υγρού στίβου με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και παροχές στην περιοχή του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας στα σύνορα με την Ν. Ιωνία.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Οι προπονητές-τριες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο είναι απόφοιτοι των Τ.Ε.Φ.Α.Α. και της σχολής προπονητών της Γ.Γ.Α με ειδικότητα στην κολύμβηση όσο και σε διάφορα προγράμματα γυμναστικής στο νερό και διπλώμα ναυαγοσωστικής. Συντονιστής των προγραμμάτων είναι ο Δημήτρης Παπαχαριζάνου απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στην κολύμβηση, δίπλωμα ναυαγοσωστικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απο την Γ.Γ.Αθλητισμού.

Πρώην μέλος των εθνικών ομάδων κολύμβησης με πολλές διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις και προπονητής αγωνιστικών-προαγωνιστικών ομάδων. Υπεύθυνη λειτουργίας γραμματείας, ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαμόρφωσης προγραμμάτων είναι η Αναστασία Παπαχαριζάνου. Υπεύθυνος λειτουργίας εγκαταστάσεων και μηχανολογικού εξοπλισμού είναι ο Κώστας Παπαχαριζάνου.

Υπηρεσίες :
  • κολύμβηση
  • μαθήματα κολύμβησης
  • κολύμβηση ενηλίκων
  • aqua pilates
  • aqua aerobic και άλλα…. 

GALLERY

Κολυμβητήριο Νέα Ιωνία Αττικής, κολύμβηση Νέα Ιωνία Αττικής, μαθήματα κολύμβησης Νέα Ιωνία Αττικής, κολύμβηση ενηλίκων Νέα Ιωνία Αττικής. Aqua pilates Νέα Ιωνία Αττικής, aqua aerobic Νέα Ιωνία Αττικής, κολυμβητήρια