Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Υψηλάντου 2, Αργοστόλι, τ.κ.: ,28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

GPS

38.1775176866008, 20.48736446722991

Τηλέφωνο

Κέντρο διατροφολογίας Αργοστόλι, κλινική διαιτολογίας Αργοστόλι, διατροφολόγος Αργοστόλι, διαιτολόγος Αργοστόλι, Αμούργη Ειρήνη, kentro diatrofologias Argostoli

Κέντρο διατροφολογίας Αργοστόλι Αμούργη Ειρήνη

Σχετικά με : Κέντρο διατροφολογίας Αργοστόλι

Κέντρο διατροφολογίας Αργοστόλι, κλινική διαιτολογίας Αργοστόλι, διατροφολόγος Αργοστόλι, διαιτολόγος Αργοστόλι,

Το Κέντρο Διατροφολογίας & Κλινικής Διαιτολογίας ξεκίνησε το  2000 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς από την Ειρήνη Κ. Αμούργη απόφοιτη του King’s College Λονδίνου με εξειδίκευση στην παιδική  παχυσαρκία. Η Ειρήνη Κ. Αμούργη είναι ενεργό μέλος του Π.Σ.Δ. και επιστημονική συνεργάτης του προγράμματος ΕΥΖΗΝ. Έχουμε στόχο την έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων των ανθρώπων που επιθυμούν φυσιολογικό βάρος σε συνδυασμό με τη βελτίωση της υγείας τους.

Φέρουμε την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας που μας καθιστά ως νόμιμο διαιτολογικό κέντρο. Έχοντας το ιατρικό και διαιτολογικό ιστορικό καθώς και τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες του κάθε ατόμου προσαρμόζουμε εξατομικευμένο πρόγραμμα βασισμένο πάνω στη Μεσογειακή διατροφή και χωρίς στερήσεις. Η μέτρηση του βασικού μεταβολισμού και σύστασης σώματος δίνει την δυνατότητα για την παροχή του κατάλληλου προγράμματος.

Κέντρο διατροφολογίας Αργοστόλι, κλινική διαιτολογίας Αργοστόλι, διατροφολόγος Αργοστόλι, διαιτολόγος Αργοστόλι,

 

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed