κάβα ποτών Νέα Κάρβαλη,οινοπνευματώδη Νέα Καρβάλη, αλκοολούχα Νέα Καρβάλη, κρασί Νέα Καρβάλη, χυμοί Νέα Καρβάλη

Κάβα ποτών Νέα Καρβάλη Kimis Καρατοπάκ Ιωακείμ

Σχετικά με “κάβα ποτών Νέα Καρβάλη“:

κάβα ποτών Νέα Καρβάλη, οινοπνευματώδη Νέα Καρβάλη, αλκοολούχα Νέα Καρβάλη, κρασί Νέα Καρβάλη, χυμοί Νέα Καρβάλη. αναψυκτικά Νέα Καρβάλη, καφέδες Νέα Καρβάλη, νερά Νέα Καρβάλη, ξηροί καρποί Νέα Καρβάλη

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ¨Καράτοπακ Ιωακείμ & Σία Ο.Ε.¨ ιδρύθηκε το 1978 από τον Ιωακείμ Καράτοπακ στη Νέα Καρβάλη Καβάλας. Σήμερα, η δεύτερη γενιά δραστηριοποιείται στη μεταποίηση και συσκευασία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων. Καθώς επίσης και στη παρασκευή παραδοσιακών κουραμπιέδων Νέας Καρβάλης.

Η συνεχής προσπάθεια, η διάθεση και η πίστη στις δυνατότητες της επιχείρησης συνέβαλαν καθοριστικά στην επιβίωση της εταιρείας. Με συνεχείς επενδύσεις και έμφαση πάντα στην ποιότητα κατάφερε να διευρύνει το πελατολόγιό της στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Σταθμός για την επιχείρηση ήταν η μετεγκατάστασή της το 2004 στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα επεξεργάζεται, ψήνει, συσκευάζει όλα τα είδη ξηρών καρπών που παράγονται στη χώρα μας, Ενώ ό,τι δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά εισάγεται από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού.

Η επιχείρηση ήταν η πρώτη που καθιέρωσε στην αγορά την οικογενειακή οικονομική συσκευασία ξηρών καρπών. Όπως επίσης και την ατομική μερίδα ανάμικτων ξηρών καρπών για τον χώρο της εστίασης. Αναδεικνύοντας τη διατροφική αξία των ωμών ξηρών καρπών δημιούργησε νέα συσκευασία με ανάμιξη αυτών.

Σήμερα η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλα σούπερ μάρκετ, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, καταστήματα ξηρών καρπών και χώρους εστίασης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η διανομή των παραγγελιών γίνεται από ιδιόκτητα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών.

Βασικός στόχος στις δύσκολες σημερινές συγκυρίες είναι η συνεχής βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός της παραγωγικής διαδικασίας, ώστε να διατηρήσει την αξιοπιστία και το κύρος της στο τομέα των ξηρών καρπών.

 

κάβα ποτών Νέα Καρβάλη, οινοπνευματώδη Νέα Καρβάλη, αλκοολούχα Νέα Καρβάλη, κρασί Νέα Καρβάλη, χυμοί Νέα Καρβάλη. αναψυκτικά Νέα Καρβάλη, καφέδες Νέα Καρβάλη, νερά Νέα Καρβάλη, ξηροί καρποί Νέα Καρβάλη

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed