Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 37, Αλεξανδρούπολη, τκ : 68131, Αττικής

GPS

40.8458966, 25.8733171

Τηλέφωνο

Καρδιολόγος Αλεξανδρούπολη Διαμαντίδης Ευάγγελος

Σχετικά με : Καρδιολόγος Αλεξανδρούπολη

Καρδιολόγος Αλεξανδρούπολη, ηλεκτροκαρδιογράφημα Αλεξανδρούπολη, τεστ κοπώσεως Αλεξανδρούπολη, συνταγογράφηση φαρμάκων Αλεξανδρούπολη, υπερηχογράφημα καρδιάς Αλεξανδρούπολη, τρίπλεξ καρδιάς Αλεξανδρούπολη

Ο καρδιολόγος κ. Διαμαντίδης έχει το ιατρείο του στην περιοχή Αλεξανδρούπολη στην οδό Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 37. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, από το 1994.

Ο ιατρός εξυπηρετεί ασθενείς κάθε ηλικίας, καλύπτοντας ολόκληρο το νομό του Έβρου, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Διαθέτοντας μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, ο καρδιολόγος προσφέρει μέσω του ιατρείου του, υπεύθυνη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων. Σεβόμενος πάντοτε τον άνθρωπο και θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες του. Ο χώρος διαθέτει αναίμακτο καρδιολογικό εργαστήριο, με εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας και νέα μέσα διάγνωσης.

Παράλληλα, στο ιατρείο λειτουργεί και κέντρο βελονισμού, παρέχοντας θεραπεία σε μια πληθώρα νόσων και ιατρικών προβλημάτων, που ταλαιπωρούν το σύγχρονο άνθρωπο. Επικοινωνήστε με το καρδιολόγο για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, καθώς και για επείγοντα περιστατικά.

Υπηρεσίες :
  • ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • τεστ κοπώσεως
  • συνταγογράφηση φαρμάκων
  • υπερηχογράφημα καρδιάς 
  • τρίπλεξ καρδιάς και άλλα…

GALLERY

Καρδιολόγος Αλεξανδρούπολη, ηλεκτροκαρδιογράφημα Αλεξανδρούπολη, τεστ κοπώσεως Αλεξανδρούπολη, συνταγογράφηση φαρμάκων Αλεξανδρούπολη, υπερηχογράφημα καρδιάς Αλεξανδρούπολη, τρίπλεξ καρδιάς Αλεξανδρούπολη. Καρδιολόγοι, συνταγογραφήσεις, υπερηχογραφήματα

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed