Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Γλυφάδα Θαλής

Σχετικά με : Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Γλυφάδα

Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Γλυφάδα, μαθήματα γυμνασίου Γλυφάδα, μαθήματα λυκείου Γλυφάδα, μαθήματα δημοτικού Γλυφάδα, προετοιμασία πανελληνίων Γλυφάδα

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσηςΘαλής” βρίσκεται στην περιοχή Γλυφάδα στην οδό Ξενοφώντος 34.

Λειτουργεί από το 1980 προετοιμάζοντας με επιτυχία τους μαθητές του για την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Με έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό παρέχει στους μαθητές τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία τους.

Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της εκπαίδευσης εγγυάται ποιότητα, αποτελεσματικότητα και σωστή υποστήριξη από ένα επιτελείο εξειδικευμένων καθηγητών με αναγνωρισμένο έργο που στέκονται στο πλευρό του μαθητή σε κάθε του βήμα. Η επιτυχία του είναι και δική μας επιτυχία.

Οι στόχοι μας ήταν και συνεχίζουν να είναι το πώς θα αξιοποιήσουμε από τη μία μεριά την πείρα, το μεράκι και τις γνώσεις μας και από την άλλη τις ιδιαίτερες ικανότητες κάθε μαθητή χωριστά, ώστε συνεργαζόμενοι μαζί του να αυξήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας του.

Υπηρεσίες :
  • μαθήματα γυμνασίου 
  • λυκείου 
  • μαθήματα δημοτικού 
  • προετοιμασία πανελληνίων και άλλα…

GALLERY

 

Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Γλυφάδα, μαθήματα γυμνασίου Γλυφάδα, μαθήματα λυκείου Γλυφάδα, μαθήματα δημοτικού Γλυφάδα, προετοιμασία πανελληνίων Γλυφάδα. Φροντιστήρια, μάθημα

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed