Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Piaggio Περιστέρι, αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών piaggio, Aprilia-vespa-gilera, γνήσια ανταλλακτικά-αξεσουάρ Περιστέρι, Παπαλεξανδράκης

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Piaggio Περιστέρι

Παπαλεξανδράκης Γεώργιος

Σχετικά με “Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Piaggio Περιστέρι”

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Piaggio Περιστέρι, αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών piaggio Περιστέρι, επίσημος αντιπρόσωπος piaggio Περιστέρι, γνήσια ανταλλακτικάαξεσουάρ Piaggio Περιστέρι. Aprilia-vespa-gilera Περιστέρι, κράνη Περιστέρι, ρούχα μοτοσυκλετιστών Περιστέρι. Εξουσιοδοτημένα συνεργεία, αντιπροσωπείες, μοτοσυκλέτας

Έτος Ίδρυσης: 1965

Η πολυετής μας πείρα στις μηχανές της Piaggio και με κύρια εργαλεία το μεράκι και την τεχνογνωσία μας κατατάσσει στα πιο αξιόπιστα συνεργεία Piaggio στην Ελλάδα! Το πλήρως οργανωμένο συνεργείο μας, ακολουθώντας τα στάνταρ και την πολιτική της ίδιας της Piaggio, είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση για όλες τις μηχανές του ομίλου. Ελάτε να το διαπιστώσετε.

Στόχος μας:

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας άλλα και να κάνουμε την οδήγηση scooter δικιά σας συνήθεια. Από το 1965 τότε που ο Γιώργος Παπαλεξανδράκης ξεκινούσε ένα μικρό συνεργείο στην Πειραιώς έχουν αλλάξει πολλά. Αυτό που μένει ίδιο όμως είναι ότι προσπαθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Υπηρεσίες

  • Στο κατάστημα κάποιος μπορεί να βρει όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ του ομίλου Piaggio. Έχουμε μεγάλο στοκ από παλιά και από καινούργια ανταλλακτικά. Επίσης διαθέτουμε και αρκετά ανταλλακτικά για τις παλιές vespa.
  • Πωλήσεις μεταχειρισμένων και καινούργιων μοτοσυκλετών. Μπορείτε να μας φέρετε το όχημα για ανταλλαγή γλιτώνοντας έτσι χρήματα και εξοικονομώντας χρόνο.
  • Διαθέτουμε σύγχρονο συνεργείο που ακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις. Μάλιστα είμαστε και επίσημα από την Piaggio αναγνωρισμένη ως Prime Service.

 

GALLERY

 

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Piaggio Περιστέρι, αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών piaggio Περιστέρι, επίσημος αντιπρόσωπος piaggio Περιστέρι, γνήσια ανταλλακτικά-αξεσουάρ Piaggio Περιστέρι. Aprilia-vespa-gilera Περιστέρι, κράνη Περιστέρι, ρούχα μοτοσυκλετιστών Περιστέρι

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed