Έξυπνα συστήματα ασφαλείας Χανιά, έξυπνοι αυτοματισμοί Χανιά, συναγερμοί κατοικιών Χανιά, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης Χανιά, θυροτηλεοράσεις Χανιά, συστήματα πυρανίχνευσης Χανιά. Φωτοβολταϊκά Χανιά, χρηματοκιβώτια βαρέως τύπου Χανιά, Κωσταριδάκης

Έξυπνα συστήματα ασφαλείας Χανιά Κωσταριδάκης Μιχαήλ

Σχετικά με : Έξυπνα συστήματα ασφαλείας Χανιά

Έξυπνα συστήματα ασφαλείας Χανιά, έξυπνοι αυτοματισμοί Χανιά, συναγερμοί κατοικιών Χανιά, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης Χανιά, θυροτηλεοράσεις Χανιά, συστήματα πυρανίχνευσης Χανιά. Φωτοβολταϊκά Χανιά, χρηματοκιβώτια βαρέως τύπου Χανιά

Η εταιρεία με τα έξυπνα συστήματα ασφαλείας του κ. Κωσταριδάκη βρίσκεται στην περιοχή Χανιά στην οδό Κισσάμου 212.

Η εταιρία ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ E.Ε. ιδρύθηκε το 2002 από τον Μιχάλη Κωσταριδάκη στα Χανιά, με αντικείμενο τα προϊόντα Ασφαλείας & Αυτοματισμού. Η τεχνική κατάρτιση, η εξειδίκευση σε όλο το φάσμα των προϊόντων – μελετών της καθώς και ο επαγγελματισμός της εταιρείας, την έχουν κάνει να έχει πλέον μια ισχυρή θέση σε εφαρμογές επαγγελματικών και ιδιωτικών συστημάτων.

Παράλληλα, οι προβλέψεις σε μελλοντικές ανάγκες της αγοράς έχουν οδηγήσει την εταιρεία να αναζητεί συνεχώς νέες προοπτικές, νέα συστήματα και συνεπώς νέες συνεργασίες, ώστε να παρέχει πάντοτε την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και σιγουριά προς τους πελάτες της. Στην πορεία η εταιρεία κατάφερε να αντιπροσωπεύει μεγάλους τεχνικούς οίκους της Ελλάδας & του Εξωτερικού, αναλαμβάνοντας την διεκπεραίωση μεγάλων έργων στο Νομό Χανίων αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη, δημιουργώντας ένα αξιόλογο πελατολόγιο επώνυμων εταιρειών που έχουν εμπιστευτεί την εταιρία ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Ε.Ε.

 

Ο ιδιοκτήτης της σεβόμενος τις ανάγκες των πελατών και την εμπιστοσύνη την οποία του έχουν δείξει και θέλοντας να παρέχει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες, έχει τμηματοποιήσει την εταιρεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Αφορά όλο το φάσμα των εμπορικών δραστηριοτήτων, όπως πωλήσεις, παρουσιάσεις, επικοινωνία με πελάτες και λοιπές εμπορικές συναλλαγές.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Αφορά τεχνικά θέματα όπως μελέτες, εγκαταστάσεις, τεχνική εξυπηρέτηση και λοιπές υπηρεσίες

ΣΤΟΧΟΙ

Ο στρατηγικός μας σχεδιασμός στηρίζεται σε μακροπρόθεσμους στόχους ανάπτυξης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

 • Διεύρυνση του πελατολογίου μας
 • Διείσδυση σε νέες αγορές
 • Ανάπτυξη της επικοινωνιακής μας στρατηγικής
 • Συνεχή αναβάθμιση για να σας παρέχουμε κάθε φορά ακόμα πιο ποιοτικά προϊόντα, ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες

 

Η εταιρεία ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ E.Ε. αναλαμβάνει υπεύθυνα μελέτες για:
 • Συναγερμούς Κατοικιών & Επαγγελματικών Χώρων
 • Έξυπνους Αυτοματισμούς
 • Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης
 • Θυροτηλεοράσεις – Θυροτηλέφωνα
 • Πυρανίχνευση – Πυρασφάλεια
 • Τηλεφωνικά Κέντρα Panasonic
 • Χρηματοκιβώτια Βαρέως Τύπου
 • Ηλεκτρονικές Επιγραφές
 • Ηχητικά – Συνεδριακά Συστήματα
 • Φωτοβολταϊκά
 • Επιστημονικά Όργανα
 • Μετεωρολογικούς Σταθμούς

 

Επισκεπτόμενος κάποιος την έκθεση 100 τετραγωνικών που διαθέτουμε επί της οδού Κισσάμου στον αριθμό 212, με χώρο parking, μπορεί να δει όλα τα συστήματα εν λειτουργία, να ενημερωθεί για τις τρέχουσες εξελίξεις της ψηφιακής τεχνολογίας αλλά και να συζητήσει λύσεις για το δικό του έργο.

H εταιρεία μας, σαν πρώτο μέλημα, έχει την ενημέρωση σας, πάνω στον εξοπλισμό και την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει.

Εν συνεχεία ακολουθεί η επίσκεψη για μελέτη στο χώρο σας είτε αυτός είναι κατοικία είτε είναι επαγγελματικός χώρος, με σκοπό να καταγραφούν οι δικές σας ανάγκες και τα δικά σας δεδομένα. Η επίσκεψη για την μελέτη του χώρου έχει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική από την πλευρά σας.

Άμεσα σας ενημερώνουμε για το κόστος, τα προϊόντα, τις εγγυήσεις, την μετέπειτα τεχνική υποστήριξη που θα έχετε καθώς και τον χρόνο παράδοσης.

Η εταιρία ΈΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ είναι οι επίσημοι εγκαταστάτες των προϊόντων G.E. SECURITY και AIPHONE * Ιαπωνίας.

GALLERY

Έξυπνα συστήματα ασφαλείας Χανιά, έξυπνοι αυτοματισμοί Χανιά, συναγερμοί κατοικιών Χανιά, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης Χανιά, θυροτηλεοράσεις Χανιά, συστήματα πυρανίχνευσης Χανιά. Φωτοβολταϊκά Χανιά, χρηματοκιβώτια βαρέως τύπου Χανιά, Κωσταριδάκης Έξυπνα συστήματα ασφαλείας Χανιά, έξυπνοι αυτοματισμοί Χανιά, συναγερμοί κατοικιών Χανιά, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης Χανιά, θυροτηλεοράσεις Χανιά, συστήματα πυρανίχνευσης Χανιά. Φωτοβολταϊκά Χανιά, χρηματοκιβώτια βαρέως τύπου Χανιά, Κωσταριδάκης Έξυπνα συστήματα ασφαλείας Χανιά, έξυπνοι αυτοματισμοί Χανιά, συναγερμοί κατοικιών Χανιά, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης Χανιά, θυροτηλεοράσεις Χανιά, συστήματα πυρανίχνευσης Χανιά. Φωτοβολταϊκά Χανιά, χρηματοκιβώτια βαρέως τύπου Χανιά, Κωσταριδάκης

Έξυπνα συστήματα ασφαλείας Χανιά, έξυπνοι αυτοματισμοί Χανιά, συναγερμοί κατοικιών Χανιά, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης Χανιά, θυροτηλεοράσεις Χανιά, συστήματα πυρανίχνευσης Χανιά. Φωτοβολταϊκά Χανιά, χρηματοκιβώτια βαρέως τύπου Χανιά. Σύστημα, αυτοματισμός, συναγερμός, θυροτηλεόραση

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed