Επιπλοποιείο Βύρωνας, επιπλοποιός Βύρωνας, κατασκευή-επισκευή-εμπόριο επίπλων Βύρωνας, αναπαλαιώσεις επίπλων Βύρωνας, ξυλουργικές εργασίες Βύρωνας, ντουλάπες Βύρωνας, ντουλάπια Βύρωνας. Χειροποίητα έπιπλα Βύρωνας, Saloustros

Επιπλοποιείο Βύρωνας Saloustros Σαλούστρος Κοσμάς

Σχετικά με “Επιπλοποιείο Βύρωνας”

Επιπλοποιείο Βύρωνας, επιπλοποιός Βύρωνας, κατασκευή-επισκευή-εμπόριο επίπλων Βύρωνας, αναπαλαιώσεις επίπλων Βύρωνας, ξυλουργικές εργασίες Βύρωνας, ντουλάπες Βύρωνας, ντουλάπια Βύρωνας. Χειροποίητα έπιπλα Βύρωνας

Η επιχείρηση  ‘’ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ  SALOUSTROS WOODWORKING’’ δραστηριοποιείται πάνω από σαράντα χρόνια στην τέχνη των ξυλουργικών εργασιών και κατασκευών.

Είμαστε επιπλοποιοί  με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, με μεράκι και αγάπη στην τέχνη του ξύλου, και η εδρα του εργαστηρίου μας βρίσκεται στον Βύρωνα της Αττικής.

Η συνέπεια και η αμεση εξυπηρέτιση διακρίνει την επιχείριση μας στην τοπική αγορά του Βύρωνα και στην Αττική.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους επιπλοποιούς, ξυλουργούς,που παρέχουν  αμεση εξυπηρέτιση από οπου  ζητηθεί στον Βύρωνα, στην Δάφνη, στην Καλλιθέα, στην Νέα Σμύρνη,στο Παγκράτι στην Αθήνα και σε ολη την Αττική.

Εάν επιθυμείτε χειροποίητα έπιπλα και ξύλινες διακοσμήσεις,  στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς … τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Έπιπλα Σπιτιού για ένα σπίτι ξεχωριστό, όσο κι εσείς!

Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης,ανακαινίζουμε το χώρο σας σε ότι αφορά ξύλινες επενδύσεις είτε σε ιδιωτικό είτε σε επαγγελματικό χώρο (καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία).

Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις

Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε :

Παντός τύπου ξυλουργική εργασία, κατασκευή, επισκευή και αναπαλαίωση ολων των επίπλων με περίτεχνες τεχνικές ώστε τα παλιά σας επιπλα να μεταμορφωθούν και να γίνουν καινούργια.

Δημιουργούμε χειροποίητα  επιπλα κουζίνας σε όποιο στυλ αρμόζει στο χώρο σας κλασσικό, η μοντέρνο. Μελετάμε το χώρο σας και προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις.

Δημιουργούμε επιπλα κατά παραγγελία με ποιότητα, τέλειο φινίρισμα, υψηλή αισθητική και πάνω απ’όλα λειτουργικά.

Ντουλάπες  υπνοδωματίων ανοιγόμενες και συρόμενες, άνετες και λειτουργικές.

Ντουλάπια κουζίνας

Κουφώματα εσωτερικά  (καμαρόπορτες) και εξωτερικά.

Κιόσκια , πέργκολες

Ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Σκάλες ξύλινες περίτεχνες, έπιπλα μπάνιου, παιδικά δωμάτια, γραφεία.

Επιπλοσυνθέσεις, μπάρ, τραπέζια,τραπεζαρίες, καναπέδες  και κατασκευές παντός μικροεπίπλου.

Ξύλινες επενδύσεις, διακοσμήσεις

Πρότυπες κατασκευές

Βαφές παιδικών επίπλων και δωματίων, λούστρα και επιδιορθώσεις επίπλων.

Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ.

Επικοινωνήστε μαζί μας και να ειστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό  με συνέπεια παράδοση του εργου στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

 

Επιπλοποιείο Βύρωνας, επιπλοποιός Βύρωνας, κατασκευή-επισκευή-εμπόριο επίπλων Βύρωνας, αναπαλαιώσεις επίπλων Βύρωνας, ξυλουργικές εργασίες Βύρωνας, ντουλάπες Βύρωνας, ντουλάπια Βύρωνας. Χειροποίητα έπιπλα Βύρωνας

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed