Έπιπλα Θεσσαλονίκη Markatis Home

Σχετικά με : Έπιπλα Θεσσαλονίκη

Έπιπλα Θεσσαλονίκη, τραπεζαρία Θεσσαλονίκη, κρεβατοκάμαρες Θεσσαλονίκη, παιδικό κρεβάτι Θεσσαλονίκη, πολυθρόνες Θεσσαλονίκη, καναπέδες Θεσσαλονίκη, παπουτσώθηκες Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία με τα έπιπλα του κ. Μαρκάτη “Markatis Home” βρίσκεται στην περιοχή Θεσσαλονίκη στην οδό Δ. Δημητροπούλου 36. Ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1968 από τον κ. Κωνσταντίνο Μαρκάτη.

Δημιουργήσαμε μια πολύ μεγάλη αλυσίδα ικανοποιημένων πελατών, προσφέραμε πολλές υπηρεσίες στον πελάτη μετά την πώληση, γεμίσαμε πολλά σπίτια με ποιοτικά έπιπλα. Η προθυμία, η συνεργασία, η επικοινωνία, η εξυπηρέτηση και η συνέπεια είναι οι βασικότερες αρχές της εταιρεία μας. Βρείτε λύσεις και αισθητικές προτάσεις που αφορούν το δικό σας χώρο.

Συνδυάζοντας την αισθητική και λειτουργικότητα οι πρακτικές προτάσεις της εταιρείας δημιούργησαν ένα ξεχωριστό στυλ. Μέλημα μας, η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελατών. Σας εγγυόμαστε ποιότητα κατασκευής, συγκρατημένο κοστολόγιο και σύντομο χρόνο παράδοσης. Στο κατάστημά μας, η σωστή σχέση ποιότητας και τιμής κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό σε μας τα προϊόντα κοστίζουν όσο αξίζουν.

Προϊόντα :
  • τραπεζαρία
  • κρεβατοκάμαρες
  • παιδικό κρεβάτι 
  • πολυθρόνες 
  • καναπέδες
  • παπουτσώθηκες και άλλα…

GALLERY

Έπιπλα Θεσσαλονίκη, τραπεζαρία Θεσσαλονίκη, κρεβατοκάμαρες Θεσσαλονίκη, παιδικό κρεβάτι Θεσσαλονίκη, πολυθρόνες Θεσσαλονίκη, καναπέδες Θεσσαλονίκη, παπουτσώθηκες Θεσσαλονίκη. Έπιπλο, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρα, παιδικά κρεβάτια, πολυθρόνα, καναπές, παπουτσωθήκη

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed