Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Μεγαλοχώρι, Αγκίστρι, τ.κ.: 18010, Αττικής

GPS

37.711036707825, 23.344166278839

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ξενοδοχείο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ξενώνας Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, καταλύματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, διαμονή Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ενοικιαζόμενο δωμάτιο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, Irides Apartments

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μεγαλοχώρι Αγκίστρι Irides Apartments

Σχετικά με : Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μεγαλοχώρι Αγκίστρι 

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ξενοδοχείο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ξενώνας Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, καταλύματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, διαμονή Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. 

 

Τα Ενοικιαζόμενα δωμάτια ” Irides Apartments “ του Αθανασίου Ιωάννη βρίσκονται στην περιοχή Μεγαλοχώρι στο Αγκίστρι Αττικής.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς Ξενώνες στο Μεγαλοχώρι του Αγκιστρίου, που αξίζει να επισκεφτείτε, με κύρια πλεονεκτήματα την ποιότητα των δωματίων, την καθαριότητα και τη φιλοξενία.

Τα “Irides apartments” βρίσκονται κοντά στη γραφική παραλία του Μεγαλοχωρίου. Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα, πολύ ήσυχα, υπερυψωμένα και με θαυμάσια θέα στο βουνό και στη θάλασσα.

Στα “Irides apartments” σας αφήνουμε στη ξεκούραση και την γαλήνη, για να απολαύσετε τα νερά του Αργοσαρωνικού και να βολτάρετε στην όμορφη παραλία του Μεγαλοχωρίου.

Τα Διαμερίσματα “Irides” είναι υψηλών προδιαγραφών και αποτελούνται από 5 μεζονέτες και μία γκαρσονιέρα. Αισθητική αρμονία με σεβασμό στη νησιώτικη παράδοση και αρχιτεκτονική.

Τα Διαμερίσματα διαθέτουν όλα αυτά που χρειάζονται για να σας προσφέρουν μία άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Η ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, η υποδοχή, η καθημερινή καθαριότητα των δωματίων, το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, σας εξασφαλίζουν ξέγνοιαστες, μοναδικές και ευχάριστες διακοπές.

Τα δωμάτια μας :

Τα Διαμερίσματα “Irides” είναι υψηλών προδιαγραφών και αποτελούνται από 5 μεζονέτες και μία γκαρσονιέρα. Αισθητική αρμονία με σεβασμό στη νησιώτικη παράδοση και αρχιτεκτονική.

Τα Διαμερίσματα διαθέτουν όλα αυτά που χρειάζονται για να σας προσφέρουν μία άνετη και ευχάριστη διαμονή. Σε κάθε μεζονέτα μπορούν να φιλοξενηθούν από 2 μέχρι και 5 άτομα.

Στο ισόγειο της μεζονέτας υπάρχουν καναπές που γίνεται διπλό κρεβάτι, η κουζίνα, το λουτρό, η τραπεζαρία και ένα σαλονάκι. Το σαλονάκι που επικοινωνεί με ένα μεγάλο μπαλκόνι-βεράντα, από το οποίο έχετε υπέροχη θέα στο βουνό και στη θάλασσα.

Με μία άνετη εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα που έχει δύο ενωμένα κρεβάτια που δημιουργούν ένα υπέρδιπλο κρεβάτι. Η γκαρσονιέρα του Ξενώνα είναι 2 ατόμων διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, κουζίνα, λουτρό, τραπεζαρία και μεγάλο μπαλκόνι-βεράντα από το οποίο έχετε υπέροχη θέα στο βουνό και στη θάλασσα.

Το κάθε Διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη, μεγάλο ψυγείο, πολυτελέστατο μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών, κλιματισμό και τηλεόραση.

Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι παρακάτω :

  • Κουζίνα
  • Ψυγείο
  • Ιδιωτικό μπάνιο
  • Κλιματισμός
  • Θέρμανση
  • Τηλεόραση
  • Πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο κ.α.

Επισκεφθείτε μας για ποιοτικές ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης.

GALLERY

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ξενοδοχείο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ξενώνας Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, καταλύματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, διαμονή Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ενοικιαζόμενο δωμάτιο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, Irides Apartments Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ξενοδοχείο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ξενώνας Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, καταλύματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, διαμονή Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ενοικιαζόμενο δωμάτιο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, Irides Apartments Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ξενοδοχείο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ξενώνας Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, καταλύματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, διαμονή Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ενοικιαζόμενο δωμάτιο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, Irides Apartments

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, ξενοδοχείο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ξενώνας Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, καταλύματα Μεγαλοχώρι Αγκίστρι, διαμονή Μεγαλοχώρι Αγκίστρι. Ενοικιαζόμενο δωμάτιο Μεγαλοχώρι Αγκίστρι

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed