Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Νικιάνα, Λευκάδα, τ.κ.: 31100, Λευκάδας

GPS

38.759266304188, 20.718514323235

Τηλέφωνο

 

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Λευκάδα Νικιάνα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Λευκάδα Νικιάνα, διαμονή Λευκάδα Νικιάνα, καταλύματα Λευκάδα Νικιάνα, Enoikiazomena dwmatia Leukada Nikiana. Studios Giannis

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Λευκάδα Νικιάνα Studios Giannis Σούνδιας Ευστάθιος

Σχετικά με : Ενοικιαζόμενα δωμάτια Λευκάδα Νικιάνα

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Λευκάδα Νικιάνα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Λευκάδα Νικιάνα, διαμονή Λευκάδα Νικιάνα, καταλύματα Λευκάδα Νικιάνα, Enoikiazomena dwmatia Leukada Nikiana. 

Τα Ενοικιαζόμενα δωμάτια “Studios Giannis” βρίσκονται στο όμορφο παραλιακό χωριό Νικιάνα στην Λευκάδα. Το συγκρότημα αποτελείται από 10 δωμάτια– γκαρσονιέρες-δια/τα. Το καθένα από αυτά διαθέτει ατομικό μπάνιο, κουζίνα εξοπλισμένη με τα απαραίτητα σκεύη, a/c, μπαλκόνι, τηλεόραση και parking. Διαθέτουμε επίσης δική μας αυλή με καταπράσινο κήπο με γκαζόν και λίγα κηπευτικά που όταν υπάρχουν προσφέρονται δωρεάν. Βρισκόμαστε στο κέντρο του χωριού μερικά μέτρα από τα καταστήματα του χωριού όπως, σούπερ μάρκετ, φούρνος, κρεοπωλείο, εστιατόριο, κρεπερί και αρκετά καφέ. Είναι εύκολο λοιπόν να εφοδιαστεί ο καθένας ότι χρειαστεί στις διακοπές του.

Οι παραλίες του χωριού απέχουν 150 μέτρα από τα δωμάτια και έχουν πεντακάθαρα νερά ενώ είναι κατάλληλες για οικογένειες με μικρά παιδιά μιας και τα νερά τους είναι αβαθή με ψιλή άμμο στον βυθό. Επίσης δεν έχουν σχεδόν ποτέ κύμα. Η στάση του ΚΤΕΛ που βρίσκεται σε απόσταση μερικών μέτρων από τα δωμάτια βοηθάει στις μετακινήσεις σας χωρίς την ανάγκη αυτοκινήτου. Για την νυχτερινή σας διασκέδαση ή βόλτα, μπορείτε να επισκεφθείτε την πόλη της Λευκάδας ή το Νυδρί που απέχουν μόλις 8 χλμ. από τα δωμάτια καθώς βρίσκονται στην ανάμεσα Λευκάδας-Νυδριού.

Όσο για τιμές είναι σίγουρο δεν θα διαφωνήσουμε !!!

Τα δωμάτια έχουν σύμβαση με   ΟΓΑ  κοινωνικό τουρισμό.

Κάντε τις διακοπές σας στην Λευκάδα αξέχαστες.

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Λευκάδα Νικιάνα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Λευκάδα Νικιάνα, διαμονή Λευκάδα Νικιάνα, καταλύματα Λευκάδα Νικιάνα, Enoikiazomena dwmatia Leukada Nikiana. 

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed