Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Δελφών 161, Θεσσαλονίκη, τκ : 54248, Θεσσαλονίκης

GPS

40.5983255, 22.9602663

Τηλέφωνο

Ενεργειακά τζάκια Θεσσαλονίκη Γιαννούδης

Σχετικά με : Ενεργειακά τζάκια Θεσσαλονίκη

Ενεργειακά τζάκια Θεσσαλονίκη, τζάκια αεριού Θεσσαλονίκη, τζάκια βιοαιθανόλης Θεσσαλονίκη, ενεργειακά τζάκια αέρος Θεσσαλονίκη, κατασκευές τζακιών Θεσσαλονίκη, ενεργειακές εστίες Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία με τα ενεργειακά τζάκια του κ. Γιαννούδη βρίσκεται στην περιοχή Θεσσαλονίκη στην οδό Δελφών 161. Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και στο τζάκι.

Αντλώντας από την βαθιά παραδοσιακή τέχνη, την μοναδική δεξιοτεχνία και μαεστρία της κατασκευής σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την ενεργειακή εστία. Ενώ στην ομάδα της έχουν προστεθεί αρχιτέκτονες μηχανικοί, εξειδικευμένοι τεχνίτες και κατασκευαστές, εξασφαλίζοντας και καθιερώνοντας τον τίτλο ως μίας από τις κορυφαίες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές.

Έχοντας πολυετή εμπειρία και απαριθμώντας εκατοντάδες project σε όλη την Ελλάδα έχουμε πάντοτε ένα σκοπό: τον εντοπισμό της βέλτιστης λύσης για τον πελάτη, την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεών του, την συνεχή τεχνική υποστήριξή του μετά την κατασκευή του τζακιού και το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Προϊόντα :
  • τζάκια αεριού 
  • τζάκια βιοαιθανόλης 
  • ενεργειακά τζάκια αέρος 
  • κατασκευές τζακιών 
  • ενεργειακές εστίες και άλλα…

GALLERY

Ενεργειακά τζάκια Θεσσαλονίκη, τζάκια αεριού Θεσσαλονίκη, τζάκια βιοαιθανόλης Θεσσαλονίκη, ενεργειακά τζάκια αέρος Θεσσαλονίκη, κατασκευές τζακιών Θεσσαλονίκη, ενεργειακές εστίες Θεσσαλονίκη. Ενεργειακό τζάκι, εστία

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed