Η ιδανική εικόνα συμπληρώνεται από τις υπηρεσίες μας για τέλεια άκρα, αλλά και με τα πακέτα αισθητικής για λαμπερό πρόσωπο και δέρμα.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας στοχεύουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα με γνώμονα την κομψότητα, την αισθητική, τις τάσεις της μόδας και φυσικά την ομορφιά. Αυτό που θέλουμε είναι να υποστηρίξουμε την σύγχρονη γυναίκα, ώστε όχι μόνο να αποκτήσει την εμφάνιση που της αξίζει, αλλά να μπορεί να την διατηρεί χωρίς μεγάλο κόστος σε χρήματα και χρόνο!

Προϊόντα όπως βιολογικές βαφές, προϊόντα Spa, που σέβονται το PH του δέρματος, θεραπείες με ιδανικά αποτελέσματα αλλά και το ζεστό μας χαμόγελο είναι αυτά τα οποία μας διακρίνουν στο χώρο της ομορφιάς.!! Στόχος μας είναι πάντα η ομορφιά και η υγεία των μαλλιών σας !!!!!

Σας περιμένουμε, Χριστίνα

Μαλλιά

Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες μας για υπέροχο stayling στα μαλλιά σας κάθε μέρα.

Νύχια

Μανικιούρ και πεντικιούρ που αναδεικνύουν τα άκρα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Ομορφιά

Απολαύστε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών για το πρόσωπο και το σώμα που θα αναδείξει τον καλύτερο εαυτό σας.

Κάρτα προνομίων

Κερδίστε από κάθε υπηρεσία μας πραγματικά χρήματα μέσα απο το πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών.

Στο κομμωτήριο μας η τεχνική του κουρέματος είναι μια ιεροτελεστεία. Η υπηρεσία του χτενίσματος θέλουμε να προσωπικότητα, ώστε να είναι μια ξεχωριστή παροχή για όσες γυναίκες επιθυμούν “κάτι περισσότερο και διαφορετικό”.

Εξειδικευόμαστε σε πρωτοποριακές τεχνικές  κουρέματος που έχουν σαν στόχο να είναι σε απόλυτη αρμονία με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και σε συνάρτηση με το total look σας.
Το χτένισμα για εμάς δεν είναι μια απλή καθημερινή υπηρεσία ομορφιάς, αλλά κάτι πιο σημαντικό και μια διαφορετική προσέγγιση στο syling των μαλλιών.

Για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση είναι απαραίτηττο να έχουμε περιποιημένα τα νύχια μας. Με μεγάλη αγάπη και εμπειρία φροντίζουμε τα άκρα σας για αποτέλεσμα που ξεχωρίζει! Διαλέξτε μέσα από ένα πλήθος υπηρεσιών αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας αλλά και στην προσωπικότητά σας. Απλό ή ημιμόνιμο, χρώμα ή γαλλικό ότι και να διαλέξετε θα ενθουσιαστήτε από την ποιότητα της δουλειάς μας.

Είναι αρχή μας να χρησιμοποιούμε μόνο ποιστοποιημένα υλικά και προϊόντα, υψηλών προδιαγραφών, ώστε να προστατεύουμε την υγεία των νυχιών και του δέρματός σας από αλλεργίες και ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Στο χώρο μας θα είστε πάντα όμορφες και ασφαλείς.

Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες μας για το πρόσωπο και το σώμα και αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας. Δέρμα βελούδινο και πρόσωπο λαμπερό και βαθυά ενυδατωμένο, μόνο από τα χέρια των ειδικών.

Συνδιάστε την αποτρίχωση για όλα τα μέρη του σώματος, με την κατάλληλη θεραπεία για το πρόσωπό σας ανάλογα με τις ανάγκες και την εποχή και κερδίστε χρόνο και χρήματα.

Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και είμαστε εδώ για να σας φροντίζουμε!

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed