Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

3ο χλμ. περιφερειακή οδού Αθηνών - Τρικάλων , Λάρισα - Λάρισας

GPS

39.6413899, 22.4357949

Τηλέφωνο

Ανακαινίσεις κτηρίων Λάρισα, σοβάτισμα οικοδομών Λάρισα, εσωτερική θερμομόνωση Λάρισα, εξωτερική θερμομόνωση Λάρισα, μονώσεις Λάρισα, Ecoktisis

Ανακαινίσεις κτηρίων Λάρισα Ecoktisis

Σχετικά με : Ανακαινίσεις κτηρίων Λάρισα

Ανακαινίσεις κτηρίων Λάρισα, σοβάτισμα οικοδομών Λάρισα, εσωτερική θερμομόνωση Λάρισα, εξωτερική θερμομόνωση Λάρισα, μονώσεις Λάρισα

Η ecoktisis είναι μια δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα:

  • θερμομόνωσης
  • μόνωσης- στεγάνωσης
  • διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και άλλα..

Για την κάλυψη των αναγκών των έργων αυτής της κατεύθυνσης, η ecoktisis, εμπορεύεται και εγκαθιστά πιστοποιημένα, οικολογικά υλικά υψηλής ποιότητας.

Βασικός άξονας δράσης της εταιρείας είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες κάθε μεγέθους.

Κύριος μοχλός ανάπτυξης της ecoktisis είναι η ποιότητα των κατασκευών της και οι καινοτόμες λύσεις ώστε να καλύπτουν τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών της.

Η επένδυση της εταιρείας στο έμψυχο δυναμικό της για εκπαίδευση και πιστοποιήσεις έχει ως στόχο τη συνεχή επέκταση των δυνατοτήτων της καθώς και την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής αξίας.

Στόχος της ecoktisis είναι εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη και το περιβάλλον.

GALLERY

Ανακαινίσεις κτηρίων Λάρισα, σοβάτισμα οικοδομών Λάρισα, εσωτερική θερμομόνωση Λάρισα, εξωτερική θερμομόνωση Λάρισα, μονώσεις Λάρισα, Ecoktisis Ανακαινίσεις κτηρίων Λάρισα, σοβάτισμα οικοδομών Λάρισα, εσωτερική θερμομόνωση Λάρισα, εξωτερική θερμομόνωση Λάρισα, μονώσεις Λάρισα, Ecoktisis Ανακαινίσεις κτηρίων Λάρισα, σοβάτισμα οικοδομών Λάρισα, εσωτερική θερμομόνωση Λάρισα, εξωτερική θερμομόνωση Λάρισα, μονώσεις Λάρισα, Ecoktisis

Ανακαινίσεις κτηρίων Λάρισα, σοβάτισμα οικοδομών Λάρισα, εσωτερική θερμομόνωση Λάρισα, εξωτερική θερμομόνωση Λάρισα, μονώσεις Λάρισα, ανακαίνιση κτηρίου, μόνωση 

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed