Χ. ΤΣΟΥΡΑΣ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και των μεταλλικών επενδύσεων κτιρίων [Etalbond] από το 1977 φέροντας εις πέρας αξιόλογα έργα, αναλαμβάνοντάς τα από την αρχική τους δόμηση.

Με 40ετή και πλέον πείρα επεκτείναμε τη δράση μας από το 1997 και στον εμπορικό τομέα προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τη σύγχρονη οικοδομή. Σήμερα πλέον η γκάμα μας αναλύεται στους εξής τομείς:

ΠΛΑΚΑΚΙΑ
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΨΗΦΙΔΕΣ-ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ
ΤΖΑΚΙΑ-ΒΒQ
ΔΑΠΕΔΑ/ΠΑΡΚΕΤΑ
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ
ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ-ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
ΔΟΜΙΚΑ/ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Συνδυάζοντας τη μελέτη και την επίβλεψη του χώρου σας, διαθέτοντας τα δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία, ανταποκρινόμαστε στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Καθοδηγούμενοι από την αρχή μας ότι “η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη” εξελισσόμαστε διαρκώς, ερευνούμε την αγορά, ελέγχουμε και βελτιώνουμε συνεχώς παροχές και προιόντα, ώστε να εγγυούμαστε την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε τιμές πρόκληση για την ποιότητα των προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις βιομηχανικών χώρων 3.000 τ.μ στο Ν.ΙΚΟΝΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, εκθεσιακών χώρων 1.500 τ.μ  στη ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ και αποθήκες 1.500 τ.μ στη Ν.ΠΕΡΑΜΟ.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed