Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 39 ΑΘΗΝΑ

GPS

37.98300331841044, 23.73716957766705

Τηλέφωνο

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Για περισσότερα από 25 χρόνια θεραπεύω επιτυχώς ασθενείς της Χρόνιας Προστατίτιδας, η οποία εκτιμώ ότι επηρεάζει το 70% του ανδρικού πληθυσμού, για την οποία όμως δεν υπάρχει σύμφωνη γνώμη ως προς την αντιμετώπισή της από την διεθνή κοινότητα.

Συμπτώματα όπως η στυτική δυσλειτουργία, στειρότητα, συχνουρία κλπ. μαστίζουν τον ανδρικό πληθυσμό αλλά συχνά οι διάφοροι ουρολόγοι αδυνατούν να τα αναγνωρίσουν ως προβλήματα που πηγάζουν από τον προστάτη και λανθασμένα οδηγούν τους ασθενείς σε μη αποτελεσματικές θεραπείες (π.χ. ψυχολογικές, νευρολογικές, μυοσκελετικές κλπ.). Από την πολυετή εμπειρία μου, σε περίπου το 90% των περιπτώσεων με τα προαναφερθέντα συμπτώματα, το πρόβλημα πηγάζει από την χρόνια φλεγμονή του προστατικού ιστού και ο αιτιολογικός παράγων είναι πάντα μικροβιακός.

Μέσα στα χρόνια της καριέρας μου, έχω ερευνήσει και δοκιμάσει διάφορες μεθοδολογίες που έχουν δημοσιευθεί διεθνώς, αλλά τελικώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο μόνος τρόπος για να θεραπευθεί ριζικά η Χρόνια Προστατίτιδα, είναι η πλήρης κατανόηση της φυσιοπαθολογίας της και επιπλέον η εφαρμογή μιας θεραπείας που σε βάθος αντιμετωπίζει το πρόβλημα στην ρίζα του. Για αυτόν τον σκοπό, έχω δημιουργήσει το «Πρωτόκολλο Γεωργιάδη», το οποίο απαρτίζεται από συχνές, έντονες, καθολικές και στοχευμένες προστατικές πιέσεις (και όχι απλές μαλάξεις) σε συνδυασμό με συγκεκριμένα αντιβιοτικά (τα οποία λαμβάνονται από στόμα, ενδομυϊκά, ενδοφλέβια ή και μέσω ενδοπροστατικής ένεσης) για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο σκοπός του πρωτοκόλλου μου είναι η πλήρης και ριζική θεραπεία διότι οτιδήποτε λιγότερο θα οδηγήσει τον ασθενή στο να υποτροπιάσει μετά από λίγο καιρό, και είναι ο κύριος λόγος που η Χρόνια Προστατίτιδα θεωρείται ανίατη από πολλούς γιατρούς μέχρι σήμερα.

Αυτός ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με σκοπό την παρουσίαση των ευρημάτων και της μεθοδολογίας μου, η οποία έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε εκατοντάδες ασθενείς από όλο τον κόσμο, με την ελπίδα να λειτουργήσει ως πηγή χρήσιμων πληροφοριών για ασθενείς και συναδέλφους.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed