Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ofarmakopoiosmou.gr έγινε ο φαρμακοποιός σας, ο προσωπικός σας σύμβουλος και ο αγαπημένος σας προορισμός για να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για εσάς και την οικογένειά σας.

Η αρχή έγινε το 1977, όταν ιδρύθηκε & λειτούργησε το φυσικό μας κατάστημα στην περιοχή του Παγκρατίου, στην Αθήνα.
Έκτοτε με επιμονή και υπομονή φροντίζουμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο που θέσαμε εξ αρχής:

Τη δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας.

Το 2012 έγινε το επόμενο μεγάλο βήμα: εγκαινιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μηδενίζοντας τις αποστάσεις. Μια τεράστια ποικιλία προϊόντων έγινε & είναι άμεσα διαθέσιμη ενώ η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας, η οποία αποτελείται από φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακοποιών, αισθητικούς, διαιτολόγους, εξυπηρετεί & συμβουλεύει κάθε άκρη της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου.

Μέσω του ofarmakopoiosmou.gr μπορούμε και σας παρέχουμε όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα διατροφής, όλο το φάσμα των ομοιοπαθητικών προϊόντων κάθε δυναμοποίησης, προϊόντα κατάλληλα για ομοιοπαθητική, βρεφικά, ορθοπεδικά, διαγνωστικά, προϊόντα ομορφιάς – μακιγιάζ και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το φαρμακείο μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Προτεραιότητα μας δεν είναι μόνο να σας δώσουμε πρόσβαση στις μοναδικές μας προσφορές αλλά και να σας καθοδηγήσουμε ώστε να ικανοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε σας ανάγκη, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα, όσο μακριά και αν βρίσκεστε.

Στηρίζοντάς μας όλα αυτά τα χρόνια με την προτίμησή σας γίνατε η πυξίδα μας για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και παροχές μας, να εμπλουτίσουμε τις επιλογές των προϊόντων μας και να κάνουμε την αγοραστική σας εμπειρία ακόμα πιο γρήγορη, εύκολη και διασκεδαστική!

Το 2017 κάνουμε το επόμενο βήμα ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και καλωσορίζοντας το πλήρως ανανεωμένο, σύγχρονο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα από τη γνωστή, πλέον σε όλους, ηλεκτρονική διεύθυνση www.ofarmakopoiosmou.gr

Ευκολότερη πρόσβαση, γρηγορότερη αναζήτηση, ακόμη περισσότερα προϊόντα και ΠΑΝΤΑ κάποιος δίπλα σας για να σας συμβουλεύσει.

Το 2018 το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλαζει έδρα και δημιουργούνται υπεσύγχρονες εγκαταστάσεις για να στεγάσουν το αυριο του www.ofarmakopoiosmou.gr

Είμαστε ο Φαρμακοποιός σας και φροντίζουμε για εσάς!

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed