Το Τυπογραφείο Σαπλαχίδη ειδικεύεται στην έντυπη επικοινωνία καλύπτοντας όλες τις εκτυπωτικές σας ανάγκες, τόσο στην offset εκτύπωση όσο και στην ψηφιακή εκτύπωση μικρού τιράζ.

 Η εμπειρία μας είναι η κινητήριος δύναμη για μια εγγυημένη σχέση με τους πελάτες και συνεργάτες μας, δίνοντας κάθε φορά λύσεις μοναδικές ανά περίπτωση. Η φιλοσοφία του τυπογραφείου είναι η σταθερή αναζήτηση για ποιότητα, η άρτια υλικοτεχνική υποδομή, η φιλική εξυπηρέτηση, η επαγγελματική εξειδίκευση και οι ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας είναι πάντα να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και να εμπλουτίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με ότι πιο σύγχρονο και καινοτομικό. Μας αρέσει να πρωτοπορούμε, να επεκτεινόμαστε και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις αυτές που βοηθάνε στο να εξασφαλίσουμε στον πελάτη μας τη σιγουριά που χρειάζεται για μια μακροχρόνια και σταθερή συνεργασία.

Υποστηριζόμενοι από πεπειραμένο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μπορούμε να σας προσφέρουμε το έντυπο που χρειάζεστε, πιστεύοντας πως μέσω αυτού θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους δικούς σας επιχειρηματικούς στόχους.

“Τυπογραφία είναι η τέχνη της μορφοποίησης και αναπαραγωγής γραπτού κειμένου, σχεδίου ή εικόνας με τη χρησιμοποίηση πιεστηρίου και μελάνης.

Εφευρέτης της ήταν ο Γερμανός Ιωάννης Γουτεμβέργιος (1397 μ.Χ.).

Σήμερα η τέχνη της τυπογραφίας αποτελείται από ένα σύνολο επιμέρους τεχνών και τεχνικών που συνδυάζονται για το επιθυμητό αποτέλεσμα.”

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ / ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
Μονόπτυχα, δίπτυχα, μέχρι και δεκαπέντε πτυχών διαφημιστικά φυλλάδια ή κατάλογοι 8σέλιδοι, 16σέλιδοι και πολυσέλιδοι κατάλογοι με βιβλιοδεσία τετραδίου και σπιράλ.

ΑΦΙΣΕΣ – FLYERS
Σε γυαλιστερά χαρτιά Ιλλουστρασιόν και Βέλβετ τριπλής επίστρωσης με μεγάλη ταχύτητα παράδοσης όλων των διαστάσεων.

FOLDER
Φάκελοι εγγράφων με ένα ή δύο αυτιά με ή χωρίς λάστιχα με δυνατότητα παραγωγής πολλών διαφορετικών σχεδίων.

ΦΑΚΕΛΛΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΑ
Φάκελοι διαφόρων διαστάσεων. Μονόχρωμα , δίχρωμα, έγχρωμα με χρώματα τετραχρωμίας ή pantone. Μεγάλη ποικιλία ειδικών χαρτιών και όλα τα μεγέθη των φακέλων αλληλογραφίας. Επιστολόχαρτα σε Α4 ή σε ότι διάσταση θέλετε. Από 1 έως όσα χρώματα θέλετε. Εκτύπωση επιστολόχαρτων σε χαρτί γραφής, εκτύπωση σε υδατογραφημένο χαρτί, εκτύπωση σε ειδικά χαρτιά. ή όποιο άλλο χαρτί διαλέξετε. Αναλαμβάνουμε να τυπώσουμε το δικό σας αρχείο ή να το δημιουργήσουμε εμείς για εσάς.

ΚΑΡΤΕΣ
Απλές ή πλαστικοποιημένες με ψηφιακή εκτύπωση, εκτύπωση offset , ανάγλυφη, γκοφρέ ή με χρυσοτυπία σε διάφορα μεγέθη και σχήματα (οβάλ , στρόγγυλες , με στρογγυλοποιημένες γωνίες κ.λ.π.)

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
Διαφόρων διαστάσεων για ετικέτες προϊόντων όπως κρασιού, ετικέτες για μέλι, αυτοκόλλητα συσκευασίας για γλυκά, αυτοκόλλητα για σοκολάτες κλπ.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ / ΜΠΛΟΚ
Τιμολόγια , Αποδείξεις , Δελτία Αποστολής, Δελτία Παραγγελιών και κάθε είδους Παραστατικό έντυπο σε απλό ή αυτογραφικό χαρτί.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Μονόφυλλα ή Δίπτυχα, Τρίπτυχα ή Πολυσέλιδα. Με σκληρό εξώφυλλο ή απλό πλαστικοποιημένο/ Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χαρτιών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Επίσης συνθετικά Αδιάβροχα και Άσχιστα Υλικά, (Χαρτί, PVC, Πολυπροπυλαίνιο κ.λ.π.) όπου καθιστούν τους τιμοκαταλόγους ιδανικούς για την παραλία, την πισίνα το Beach Bar ή το Pool Bar.

ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΑ
Κολλητά ή με διάτρηση σε απλά χαρτιά γραφής ή σε πολυτελή ειδικά χαρτιά λευκά ή χρωματιστά (τουάλ, γκοφρέ, ακουαρέλες, υδατογραφημένα κ.λ.π.)

ΣΟΥΠΛΑ
Η μεγάλη επιλογή σε διαστάσεις είναι από Α3 έως και 70x100cm. Για την εκτύπωση των Χάρτινων Σουπλά χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα μελάνια και χαρτί, ειδικά για επαφή με τρόφιμα. Τυπώνουμε CMYK ή Pantone.
Xαρτιά:
Γραφής πάχους 80gr, 100gr, 120gr, 140gr
Σαμουά πάχους 100gr, 120gr, 140gr

ΒΙΒΛΙΑ / ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ / ΤΕΤΡΑΔΙΑ
Εκτύπωση βιβλίων για εκδοτικούς οίκους, σε κάθε διάσταση με απλή βιβλιοθεσία ή καλλιτεχνική. Πολυσέλιδα περιοδικά για συλλόγους, εκδοτικούς οίκους και ιδιώτες. Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση τετραδίων για φροντιστήρια, βιβλιοπωλεία κλπ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
Εκτύπωση εφημερίδων σε offset ή ψηφιακή εκτύπωση.
Τοπικές εφημερίδες, αθλητικές εφημερίδες, εφημερίδες, φροντιστηρίων, φοιτητικές εφημερίδες, κ.α.
Εφημερίδες μονόχρωμες. δίχρωμες ή έγρωμες.
Εκτύπωση εφημερίδας σε χαρτί γραφής, εκτύπωση σε velvet, εκτύπωση σε illustration
ή άλλα χαρτιά.
Βιβλιοδεσία: δίπλωμα, καρφίτσα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
Μονόφυλλα, 5φυλλα, 13φυλλα με σπιράλ μεταλλικό τοίχου ή επιτραπέζια σε σχήμα πυραμίδας.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed