Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 16 ΚΟΡΙΝΘΟΣ

GPS

37.93700834260068, 22.93430564941839

Τηλέφωνο

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκα το Νοέμβριο του 1976 και μεγάλωσα στην Κόρινθο. Έχω μια κόρη, τη Βάλια, 9 ετών και σήμερα ζω εδώ με την οικογένειά μου.

Το 1994 πέτυχα την εισαγωγή μου με τις Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Αποφοίτησα το 2003, και υπηρέτησα για 2 χρόνια στο ΚΥ Νεμέας. Στη συνέχεια επέστρεψα στην Πάτρα για την ειδικότητα της Παιδιατρικής και για ακόμα δυο χρόνια εξειδίκευση στην Νεογνολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Από το 2014 εργάζομαι σαν Παιδίατρος και εξειδικευμένος Νεογνολόγος, λειτουργώντας ιδιωτικό ιατρείο στην Κόρινθο. Έχω υπηρετήσει στο Κέντρο Υγείας της Νεμέας και τα χωριά της περιοχής. Η γυναίκα μου κατάγεται από εκεί, γνωρίζω καλά τις ανάγκες της περιοχής και στις αρχές του 2015 αποφάσισα να δημιουργήσω ένα ακόμα ιατρείο στη Νεμέα.

 

Οι χώροι των ιατρείων είναι διακοσμημένοι ώστε η εμπειρία για τα παιδιά να είναι ευχάριστη, όπως η επίσκεψη σε ένα παιδότοπο.

Μιλώ άριστα αγγλικά και γαλλικά και παρακολουθώ τη διεθνή βιβλιογραφία. Επίσης, συμμετέχω συστηματικά στα συνέδρια που αφορούν την ειδικότητά μου.

Η ιατρική –και ειδικά η παιδιατρική- εξελίσσονται συνεχώς. Οι αντιλήψεις σχετικά με κοινά θέματα, όπως η διατροφή και η αντιμετώπιση συνήθων ιώσεων, έχουν αλλάξει σε σχέση με λίγες δεκαετίες πριν.

Δεν θα συστήσω τη λήψη αντιβίωσης, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται. Και φυσικά υποστηρίζω το θηλασμό για τις νέες μαμάδες.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed