Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 269 ΠΕΡΑΜΑ

GPS

37.96280026882433, 23.57372922334398

Τηλέφωνο
Ιστός

-

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ

SALVAGE AND TOWAGE

FIRE FIGHTING,GREECE TUGS

SALVAGE TUGS

Ο Σταύρος Καραπιπέρης ίδρυσε τη ναυτική εταιρία Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών “Σταυρος Καραπιπέρης” το 1970, υλοποιώντας ένα όνειρο ζωής και εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη του αγάπη για την θάλασσα.

Από τότε μέχρι σήμερα η εταιρία επεκτείνεται συνεχώς ανανεώνοντας συνεχώς τον στόλο της και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που παρέχει, με γνώμονα την προσφορά στην ναυτιλία και τον άνθρωπο.

Σε όποιο σημείο της Ελλάδος, της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της, η εταιρία ανταποκρίνεται σε ελάχιστο χρόνο στις απαιτήσεις των πελατών της δικαιώνοντας την μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που τους συνδέει.

Υπηρεσίες

Η ναυτική εταιρία Σταύρος Καραπιπέρης πρσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στον απαιτητικό χώρο της ναυτιλίας έχοντας διεθνή παρουσία στις διασώσεις / ρυμουλκήσεις εδώ και 40 χρόνια, πάντα με τους πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους.

Έχοντας πλέον στο ενεργητικό της ένα μεγάλο αριθμό διασώσεων και ρυμουλκήσεων πλοίων, κάτω από διάφορες καιρικές συνθήκες, η ναυτική εταιρία Σταύρος Καραπιπέρης συγκαταλέγεται στις πιο καταξιωμένες και ανταγωνιστικές του κλάδου συνδυάζοντας τις νέες τεχνολογίες με τις γνώσεις και την πολυετή πείρα του προσωπικού της.

Το εξιδεικευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος στόλος της εταιρίας, που αποτελείτε απο δέκα ρυμουλκά πλοία, εξασφαλίζουν πάντα την ταχύτατη 24ωρη εξυπηρέτηση των πελατών της, ανεξάρτητα από την χωρητικότητα του πλοίου και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Με μέριμνα την τήρηση των κανόνων ασφαλείας, με την χρήση ξεχωριστού συστήματος ελέγχου που περιορίζει στο ελάχιστο το περιθώριο σφάλματος και με την αξιοπιστία που εγγυώνται οι πολυπληθείς εργασίες που έχουν επιτευχθεί, η ναυτική εταιρία Σταύρος Καραπιπέρης βρίσκεται πάντα, ως σίγουρος σύμμαχος, στο πλευρό των πελατών της.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed