Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΘΕΣΗ ΣΟΥΡΕΖΙ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

GPS

38.0509702, 23.6087371

Τηλέφωνο

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η μεταφορική ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ στην Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στις μεταφορές μετακομίσεις. Με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και άρτια οργανωμένο και έμπειρο προσωπικό η μεταφορική ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ μεταφέρει με ταχύτητα, συνέπεια και κυρίως ασφάλεια τα φορτία σας σε όλη την Ελλάδα.

Η πολυετής μας εμπειρία μας έχει κατατάξει στις πρώτες θέσεις των καλύτερων μεταφορικών εταιρειών της Ελλάδας. Πραγματοποιούμε καθημερινά μεταφορές και μετακομίσεις σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμείτε και παραδίδουμε τα φορτία σας σε προσυμφωνυθέντα χρόνο, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές δεχόμενοι και αντικαταβολές.

Αναλαμβάνουμε μεταφορές – διανομές ελεγχόμενης ψύξης (συντήρηση, κατάψυξη) καθώς διαθέτουμε ειδικά φορτηγά ψυγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να μεταφέρει οποιοδήποτε φορτίο και αντικείμενα ανεξαρτήτου βάρους αλλά και αυτά που χρήζουν ειδικής μεταφοράς όπως έργα τέχνης, πιάνο με ουρά και όλων των τύπων πολυτίμων και εύθραυστων αντικειμένων. Κάνουμε περισυλλογές στους νομούς: Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ημαθίας, Τρικάλων, Πέλλης, Θεσσαλονίκης, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαϊας, Ηλείας και αποθηκεύσεις ελεγχόμενης ψύξης και ξηρού τύπου στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Ημαθίας. Αναλαμβάνουμε επίσης διανομές door to door στους νομούς Αττικής, Αργολίδος, Αρκαδίας και Κορινθίας ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και άλλοι νομοί. Διαθέτουμε ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα για μεταφορές φορτίων σε μεγάλα ύψη με ασφάλεια, χωρίς ζημιές.

Η πολυετή εμπειρία και η εξειδίκευση μας στο χώρο των μεταφορών – μετακομίσεων είναι εγγύηση των υπηρεσιών υψηλού επαγγελματικού επιπέδου που προσφέρουμε. Μεγάλες αλυσίδες super market, πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων, καλλυντικών, απορρυπαντικών, χονδρέμποροι, αντιπροσωπείες, βιομηχανίες τροφίμων, εταιρείες φαρμάκων είναι μερικοί από τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες μας που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Καλέστε μας τώρα για μια δωρεάν εκτίμηση στον χώρο σας.

  • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΑΜΠΑΛΑΖ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΦΟΡΤΙΩΝ
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (φορτία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής)
  • ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  • ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed