Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Αναλαμβάνουμε εργασίες για:  Βλάβες.  Ηλεκτρολογικές μελέτες-σχέδια.  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις οικιών, επαγγελματικών χώρων.  Ηλεκτρολογικός έλεγχος και συντήρηση εγκαταστάσεων.  Θυροτηλέφωνα-Θυροτηλεοράσεις.  Συναγερμούς.  Θεμελιακή γείωση.  Φωτισμός κήπου.  Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, ανεμιστήρων οροφής.  Ηλεκτρολογικοί πίνακες.  Σχάρες καλωδίων.  Δομημένη καλωδίωση.  Υπεύθυνη δήλωση (πιστοποιητικό) για ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ.

 

Ένα από τα βασικά στοιχεία της άνετης διαβίωσης σ’ ένα κτήριο είναι η άρτια λειτουργία των εγκαταστάσεων του. Από τα ζωτικότερα ίσως τμήματα των εγκαταστάσεων των κτηρίων μπορούν να θεωρηθούν οι υδραυλικές εγκαταστάσεις (εσωτερικές-εξωτερικές).

Μπορούμε να αναλάβουμε:  Εγκαταστάσεις ύδρευσης.  Εγκαταστάσεις παραγωγής, διανομής και αποθήκευσης ζεστού νερού.  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης λυμάτων και αποβλήτων.  Διάφορες συνδέσεις μέσα ή έξω από το κτήριο.

 

Παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες στον χώρο της θέρμανσης οι οποίες περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις, συντηρήσεις και επισκευές σε όλους τους οργανικούς χώρους μιας οικίας, οικοδομής ή επαγγελματικού χώρου. Αναλαμβάνουμε:  Εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρων.  Εγκατάσταση και συντήρηση λεβητοστάσιου.  Εγκατάσταση και συντήρηση καλοριφέρ.  Τοποθέτηση ηλεκτρικού-ηλιακού θερμοσίφωνα.

Καθώς και ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: Όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη σύνδεση με το Δίκτυο Φυσικού Αερίου. Από την μελέτη εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου, την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης ως την τελική Αεριοδότηση.

Επίσης η πολυετή εμπειρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση και να διορθώσετε τα προβλήματα και τις παραλήψεις του κτηρίου σας εγγυημένα, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία οποιαδήποτε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά. Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed