Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αχέροντος 4, Ιωάννινα, τ.κ.: 45445, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

GPS

39.680480117358, 20.839551687241

Τηλέφωνο

Αρχική

Υπηρεσίες – Παροχές : 

Το νέο πεντάστερο στολίδι των Ιωαννίνων, υιοθετεί την ηρεμία και την αίγλη του φυσικού τοπίου και προσφέρει μία εμπειρία που ακουμπάει όλες τις αισθήσεις. Η αρχοντική πολυτέλεια, η ιδιωτικότητα και η διακριτική αλλά ζεστή φιλοξενία του προσωπικού, τοποθετούν τον επισκέπτη στο επίκεντρο και δημιουργούν την αίσθηση μιας εξατομικευμένης διαμονής.

Η προσεκτική διαμόρφωση των 40 πολυτελών δωματίων και των κοινόχρηστων –εσωτερικών και εξωτερικών -χώρων του ξενοδοχείου, δημιουργούν το ιδανικό ‘καταφύγιο’ μέσα στη φύση των Ιωαννίνων, προσδίδοντας ένα ζεστό αίσθημα ελευθερίας.

Το The Lake Hotel αποτελεί το κοντινότερο 5 αστέρων ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων αλλά και από την περιοχή του Ζαγορίου και του Μετσόβου, χαρακτηριστικό το οποίο καθιστά την τοποθεσία του ιδανική ‘βάση’ για εξορμήσεις και εξερεύνηση των γύρω περιοχών.

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα ανακαλύψετε έναν παράδεισο ανέσεων και παροχών υψηλού επιπέδου που συναντούν κάθε επιθυμία και ηρεμούν τις αισθήσεις. Οι πισίνες, το αίθριο και οι εξωτερικοί κήποι και η ειδικά διαμορφωμένη και ασφαλής παιδική χαρά, ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους και δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για χαλάρωση και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.  Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου αναδύεται η αίσθηση της αρχοντικής πολυτέλειας η οποία αναδεικνύεται με την κομψότητα και την φρεσκάδα μοντέρνων αρχιτεκτονικών στοιχείων, δημιουργώντας μια θεατρική και ταυτόχρονα οικεία ατμόσφαιρα. Οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική διακόσμηση των ταβανιών που αντλεί την έμπνευση της από την ιστορία του τόπου. Το εσωτερικό σπα που διαθέτει το ξενοδοχείο ενισχύει τις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που θα ζήσετε δίπλα στη λίμνη. Από τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του The Lake Hotel δεν θα μπορούσαν να λείπουν εξαιρετικές συνεδριακές αίθουσες μεγάλης χωρητικότητας, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης με στόχο την κάλυψη συνεδρίων αλλά και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed