Περιτριγυρισμένο από το καταπράσινο τοπίο της Σκοπέλου και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, το ξενοδοχείο Afrodite βρίσκεται διακριτικά στο πιο κεντρικό σημείο του κόλπου του Πανόρμου. Το Afrodite είναι ένα όμορφο οικογενειακό ξενοδοχείο με 30 δωμάτια και 8 σουίτες δύο δωματίων που μπορούν να φιλοξενήσουν τα καλοκαιρινά σας όνειρα. Σε απόσταση μόλις 60μ. Από την παραλία, σε μια ήσυχη και γαλήνια ατμόσφαιρα μακριά από θόρυβο και πλήθη, το ξενοδοχείο διαθέτει παραδοσιακή και γαλήνια γοητεία, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για τις διακοπές σας.

Όλα τα δωμάτια του Afrodite Hotels διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια, ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών, κλιματισμό (για ζεστό και κρύο καιρό), απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία, δύο ραδιοφωνικά κανάλια, τηλεόραση, ψυγείο, μεγεθυντικό καθρέφτη στο μπάνιο και θυρίδα ασφαλείας.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι αρκετά ευρύχωρα για να προσθέσετε ένα τρίτο κρεβάτι ή μια παιδική βάση. Οι σουίτες μας, 45 τ.μ., μπορούν να φιλοξενήσουν μια οικογένεια με τέσσερα ή πέντε μέλη.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed