ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Δ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Καυσόξυλα

Αρχοντούλης Καυσόξυλα – Οικοδομικά Υλικά Καρδίτσα


Η επιχείρηση μας “Αρχοντούλης Καυσόξυλα” η οποία εδρεύει στο 1ο ΧΛΜ Παλαμά – Ιτέας στην Καρδίτσα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το εμπόριο καυσόξυλων τα οποία σας τα προσφέρει σε λιανική και χονδρική πώληση.
Σε εμάς θα βρείτε επιλεγμένα καυσόξυλα περσινής κοπής, αποθηκευμένα σε στεγανό χώρο, σε παλέτες (οξιά, δρυς) διαφόρων διαστάσεων, καθώς και καυσόξυλα χύμα κομμένα, σχισμένα στις διαστάσεις της επιλογής σας σε ποικιλία (πουρνάρι, ελιά, δρυς, οξιά, γαύρο).
Σε εμάς θα βρείτε καυσόξυλα για σόμπες, τζάκια και λέβητες
Το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει στη κατάλληλη επιλογή καυσόξυλων ανάλογα με το είδος της εστίας σας.
Σας προσφέρουμε δωρεάν διανομή κατ’ οίκoν η οποία πραγματοποιείται άμεσα με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας. Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό όλο το νομό Καρδίτσας.
Επισκεφθείτε τον χώρο μας για να προμηθευτείτε την καλύτερη ποιότητα ξύλων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την ποσότητα, τον τόπο, το χρόνο, και τον τρόπο παράδοσης, σύμφωνα και με τις δικές σας προτεραιότητες.
Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας. 
Η επιχείρηση μας “Αρχοντούλης Καυσόξυλα” η οποία εδρεύει στο 1ο ΧΛΜ Παλαμά – Ιτέας στην Καρδίτσα, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του εμπορίου στερεών καυσίμων και οικοδομικών υλικών από το 2011. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο δυναμικό αγοραστικό κοινό και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συνεχή ανάπτυξη.
Σε εμάς θα βρείτε άριστης ποιότητας καυσόξυλα (οξιά, δρυς, πουρνάρι, ελιά, γαύρο), κάρβουνα, pellet, ξύλα για στέγες και οικοδομικά υλικά σε οικονομικές τιμές.
Συνδυάζοντας ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές, καταφέρνουμε πάντα οι πελάτες μας να βγαίνουν κερδισμένοι.
Σας προσφέρουμε:
 Υψηλή ποιότητα προϊόντων
 Άμεση κάλυψη της παραγγελίας
 Ταχύτατο χρόνο παράδοσης
 Ασυναγώνιστες τιμές
 Δωρεάν διανομή κατ οίκον
Σας προσφέρουμε διανομή κατ’ οίκoν η οποία πραγματοποιείται άμεσα με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας. Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό όλο το νομό Καρδίτσας.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed